Cübbeli Ahmet: 'HDP'ye Yüzde 12 Oy Nasıl Çıkar ya, Bu Ne Dinsizliktir?'

Gazeteci Serdar Arseven'ın YouTube kanalında konuşan Cübbeli Ahmet, Allah'ın insanlardan hoşnut olmadığını, yaşanan felaketlerden eşcinsellik ve lezbiyenliğin sorumlu olduğunu öne sürdü.

'Erkek erkekle yetinirse, kadın kadınla şehvetini tatmin etme yoluna giderse gökten taş yağmasını bekleyin, azapları bekleyin, büyük kasırgalar bekleyin. Allah'a verilen sözler bozulursa Allah düşman musallat eder' 

'HDP halen yüzde 12; bunun yüzde 1'e 2'ye düşmesi lazımdı'

'Allah'a verilen sözler tutulmazsa, Allah düşman musallat eder. Her tarafımız düşman' diyen Ünlü şöyle devam etti:

'Irak gitmiştir, Suriye gitmiştir, Libya, Yemen, Filistin gitmiştir. Allah muhafaza bir Türkiye kalmıştır. İçimizde zaten bölünme tehlikesi, eyalet tehlikesi var. HDP halen yüzde 12 ya. Bunun yüzde 1'e 2'ye düşmesi lazımdı. Bu kadar analar ağlıyor. Kadıncağızlar çocuklarının kaçırıldığını söylüyor, bunların ne namussuz olduğunu söylüyor. Yüzde 12 nasıl çıkar ya? Bu ne dinsizliktir ya? Ne arıyorsun abi? Durumların neresinden tutalım. Allah bu millete rahmet nazarıyla bakar mı?”

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
26.02.2022

Ağzın bal yesin canım hocam😁

26.02.2022

Şöyle çıkar, HDP'nin oyu 7 Haziran seçimlerinde %13'dü. Tekrar seçime gidilen 1 Kasım tarihinde HDP'nin %3'lük oyu MHP'nin %7'si ile beraber AKP'ye kaydı. 2019 yerel seçimlerinde AKP, HDP'nin kaybettiği 4 ilin 3'üne adını yazdırdı. Yani HDP'nin oyu artıyorsa bu AKP'de kayıp demek anlamına geliyor. Partinin kapatılmayıp kuru milliyetçilikle güdülen şeyleri dizginlemek için açık tutulması ve bu partiye oy verenlere dinsiz / terörist denmesi Kürt seçmen nezdinde tepkiye neden olmuş anlaşılan. CHP'nin safında yer alan başörtülü kadınlara vitrin mankeni denildiğinde yenilen 800 bin fark gibi düşünün.

26.02.2022

Hdp nin meclise girmesine izin veren müslümanlara mı sorsanız hocam

27.02.2022

senin de ağzın bal yesin

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ