Cübbeli Ahmet: Deizm ve Ateizme Yönelen Gençlerin Aileleri Kemalist Solcu Zannediyorduk %70'i Abdestli Namazlı

Cübbeli Ahmet o yayınında 'Eğitim sistemi rezalet' diyerek, 'Ateizm ve Deizme yönelenler için 'Adamlar 400 bin kişinin çetelesini tutmuş aileleriyle konuşuyorlar, yüzde 70 namazlı abdestli' dedi.

İşte o anlar: 👇

Cübbeli Ahmet'in o sözlerini söylediği İftar Sohbetleri programının tamamını buradan izleyebilirsiniz: 👇

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
YORUMLAR
06.04.2022

Benim anam da babam da öğretmenlerim de bana Atatürk'ü anlattı onunla, onun sevgisiyle büyüdüm her günümde ona saygı hayranlık duydum..büyüyünce tesettüre girdim çünkü ben Atatürk sevgisi ile dini inançlarımı birbirine karıştırmıyorum iki çok farklı olan şeyi kıyaslamıyorum...ayrıca Atatürk ben dinimi istediğim gibi yaşayayım diye özgürlük vermiş kimse bana saçını kapatacaksın diye yasa koymuyor saçım açık dışarı çıkarsam kırbaçlamıyor buna ben inandığım için saçım kapalı zorla değil bunu da Atatürk'e borçluyum dinimi istediğim gibi yaşamama olanak sağlamış Atatürk'e teşekkürler onu yaratıp bize bahşeden Rabbime şükürler olsun ...cübbelinin bahsettiği abdestli ana babaların çoğu çocukları korkutuyor islamdan uzaklaştırıyor o yüzden ateist deist oluyorlar...son sözüm saçınızı kapatın inancınız gereği beyninizi değil

06.04.2022

Ağzın bal yesin kardeşim.

05.04.2022

İslamcılar, Atatürk karşıtlığını dergâh safsataları ile çizdikleri Kemalizm imajı ile dile getirme eğilimi sergilerler. Böylece daha az ya da hiç tepki gelmeyeceği bir kamuoyu oluşturma amacı güderler. Kemalizm karşıtı olmak direkt olarak vatan haini olmak anlamına geliyor ki, ülke batsa bile biat ettiği liderden vazgeçmeyeceğini dile getiren meczupların savunduğu dava hareketlerine baktığınızda bunu yüzlerce defa teyit ettirebilirsiniz.

06.04.2022

Serhat sana Kemalizmin faşizm olduğunu söyleyen onun bunun çocuğu, devletin bölgeye getirdiği imkanları baltalayıp halkı ağalık şeyhlik düzenine mahkum eden örgütler hakkında ne dedi? Çeyrek aklınla kendinden emin bir şekilde bu denli saçma bir karşılaştırma yaptıktan sonra kaynak da gösterirsin herhalde! Gerçi biraz görüntü kirliliği olacak ya neyse.

05.04.2022

"Kemalist" kavramının tarihini bilerek konuşmakta fayda var. Atatürk silah arkadaşlarıyla beraber kurtuluş savaşını Anadolu 'da başlattı. Bu ülkenin gerçek vatanseverlerini ayaklanmaya ve savaşa katılmaya çağırdı. Ülkenin dört bir yanından ise bu çağrıya çok sayıda vatan evladı katıldı. Ülkeyi işgal eden ülkelerin askerleri ise bu ayaklanmaya ve savaşa katılma potansiyeline sahip olan kişileri yakalamaya çalışıyorlardı. Sorguladıkları kişilere de "sen Kemalist misin?" şeklinde soruyorlardı. Yani Kemalist kavramı din ile alakalı değil, bu ülkeyi işgalden kurtaran gerçek vatan evlatları ile alakalı bir kavramdır.

06.04.2022

Bunların tarihi dört duvar arasındaki mucize yalanları ile yazılıyor. O yalanlarda hainler kahraman ilan ediliyor.

TÜM YORUMLARI OKU (36)