Cübbeli Ahmet: 'Çocuklarınızı İmam Hatip'e Göndereceğinize Düz Okula Gönderin, Daha Az Hasarla Çıkar'

Ahmet Hakan'ın konuğu olan Cübbeli Ahmet o anlarda, "Çocuklarınızı imam hatip ve ilahiyata göndereceğinize düz ortaokul ve liselere gönderin. Daha az hasarla çıkar" diyor.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR
26.08.2022

Bu adamın da her konuda kendi inançlarına göre konuşmasını seviyorum. Yeri geliyor hükümete laf atıyor yeri geliyor linç yiyeceği şeyler söylüyor. Ama en azından ne olduğu belli.

26.08.2022

Hadi bakalım alın hocayı da. Görelim adaletinizi

26.08.2022

burada alınacak bir durum yok. adam hakaret etmemiş. gülşene gelirsek, o hakaret etti her ne kadar hapis cezasını hak etmese de.

26.08.2022

Kardeşimin imam hatipli arkadaşları var hiçbiri müslüman değil. Çoğu deist. Baskı kaynaklı bir soğuma olduğunu düşünüyorum. Çayelili bir arkadaşım var annesi babası hacı kendi de yıllarca süleymancı yurtlarında kaldı maaşını haftalık alıyor ve o maaşın yarısını alkole sigaraya veriyor. Ramazanda orucum diyor ama hava almaya diye çıkıp yemek yemeye gidiyor. Dindar aileler çocuklarını dindar sanıyor ama çoğu dinden soğumuş durumda.

26.08.2022

Baskı kaynaklı değil. Aç Kuranı Türkçe olarak yavaş yavaş baştan sona oku anlarsın neden çıktıklarını bir de bunun hadisleri var. Not: Kıyımsız biriysen okuma

TÜM YORUMLARI OKU (23)