Cristiano Ronaldo: "Herkes Benim Kadar İyi Olsaydı Birinci Biz Olurduk"

Atletico Madrid'e sahasında 1-0'lık skorla boyun eğerek şampiyonluk yarışından kopan Real Madrid'de takımın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, maç sonrasında takım arkadaşlarını hedef alan açıklamalarda bulundu.

Beklenen performansı sahaya bir türlü yansıtamadıklarını anlatan Portekizli yıldız, 'Eğer herkes benim seviyemde olsaydı, birinci biz olurduk. Her yıl medya beni hedef gösteriyor ama sayılar ve istatistikler yalan söylemez.' dedi.

'Kimseyi, hiçbir takım arkadaşımı kötülemek istemiyorum ama elimizden gelenin en iyisini yapmadığımız sürece kazanmak zor oluyor.' diyen Ronaldo, şöyle devam etti: 'Pepe'yle, Karim'le, Bale'la, Marcelo'yla oynamaktan zevk alıyorum. Burada Jese, Lucas Vazquez ya da Kovacic yeterince iyi değiller demiyorum. Hepsi çok iyi oyuncular ama...'

Ronaldo, sezon öncesi yeterince iyi hazırlık yapılmadığı yönindeki görüşlerle ilgili de konuşurken, 'Sezon öncesi ve sezonun ilk yarısında kötü mü hazırlandık bilemiyorum. Ama birçok sakatlık yaşadık ve bu da bizi kötü etkiledi.' şeklinde konuştu.

Goal

Popüler İçerikler

Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi
Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
27.02.2016

Ego ve kibir bu galiba.futbol bir takım oyunudur Ronaldo bunu da ben mi ogreteyim? :))

28.02.2016

Millet ego mego diyorsunuz ama ben izloyorum adam gercekten hakli

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ