Covid-19 Sebebiyle Yakınlarını Kaybeden Kişilerin Hepimizi Üzüntüden Kahreden Acılı Paylaşımları

Bu yaşananlar çok acı çok...

Covid-19 ile mücadelemize devam ederken, virüsün mutasyona uğramasıyla birlikte vaka sayılarında da artış oldu.

Kimimiz tedbirini çok sıkı alsa bile virüse yakalandı. Kimimiz hafif atlatırken kimimiz de ağır atlatmayı başardı. Ama bunun yanında ne yazık ki atlatamayanlar da vardı.

Twitter'dan bir kullanıcı, art arda yakınlarını kaybettiğini paylaşınca acımızı derinden hissettik. Ve diğer insanların acılarını da sizler için paylaşmak istedik. 😔

@kezbankaragoz

@Bildigin_minyon

@gulik62

@tahapeker

@kezbankaragoz

@AytugOkur

@bferideeren

@sevcan41146746

@Sertacysr

@ranaakyildiz

@MehtiAAO

@karahan_sahin

@tudorkizii

Popüler İçerikler

Arda Güler'in Buz Pistindeki Performansı Yine İspanyolları Büyüledi
Mustafa Destici'den 750 TL'lik Kredi Kartı Vergisine Destek: "Vermezsen Sonun Suriye Gibi Olur"
MAM 6284 Özel Bölüm'de Söz Alan Erkekleri Koruma Derneği Başkanına Oğuzhan Uğur'dan Ders Niteliğinde Cevap!
YORUMLAR
19.04.2021

İş için gittiği Diyarbakır'da yakalandı babam bu virüse.Tedavisine orada başladıkları için İstanbula getiremedik.Bilmediğimiz bir şehirde kimsesiz babamızı uzaktan takip ettik.4 gün yoğun bakımda kaldı, 5 günde entübe.55 yaşında sıfır hastalığa sahip 2 metre adamı 9 günde bitirdi.Sonra aradılar babanız öldü dediler.4 kız kardeş oturduk dedik ki babamız ölmüş.Ölüm raporunda doğal ölüm yazdığı için babamı İstanbul'a gönderdiler.Ellerimizle bıraktığımız havalimanından yine aynı ellerle ölüsünü aldık.Koronalıymış, tabut ilaçlıymış falan.Tabutuna dokunmak istedim 'korona olabilir' dediler.bana bulasırsa bende ölürmüşüm.Söylesinize, 26 yasında babasının tabutuna sarılmak isteyen bir kız çocuğunu bir daha ne öldürür?O virüs parçalara ayırsın beni, ölen bir daha ölür mü?Televizyonda izlerken 'tabutlarla gömülüyorlar, namazları yok. bir insan böyle ölür mü allah ölümün bile hayırlısını versin' diyen babam tam olarak öyle öleli 8 ay oldu. Nasırlarına kurban olduğum babam şimdi rahattır inş

İçim sızladı okurken siz yaşarken nasılsınız diye soramıyorum bile .. Başınız sağ olsun..

19.04.2021

Covid yalan yeaaaa diyen mallar burada mı?

19.04.2021

Bak biri buradaymış. Ama bu farklı türü. Mutasyon geçirmiş olanlardan...

19.04.2021

her ailen bir kaç kişinin ölmesi genetik yatkınlık mı var acaba diye düşündürtüyor. Ölenlere rahmet kalanlara sabır diliyorum. Allah herkesin sevdiğini korusun bağışlasın.

19.04.2021

Bunu bende çok düşünüyorum bazı ailelerin her üyesi hiç bir semptom olmadan atlatıyor bazısı orta derece bazısı direkt öbür tarafa gidiyor.

TÜM YORUMLARI OKU (20)