Covid-19'dan Sorumlu Tutuldu, Çip Takmakla İtham Edildi! Bill Gates Komplo Teorilerine Açıklık Getirdi

Microsoft'un kurucu ortaklarından biri olan Bill Gates, Covid-19 salgınının başından bu yana hakkında çıkan 'salgını başlattı' ve 'aşı ile insanlara mikroçip taktı' iddialarına yanıt verdi. 

Kaynak: Sözcü

Covid-19 salgınının patladığı dönemlerde insanların eve kapanması ile birlikte hız kazanan komplo teorilerinin en büyük kurbanlarından biri olan Microsoft'un kurucu ortaklarından biri olan iş insanı Bill Gates hakkında çıkan teorilere katıldığı bir podcast yayınında cevap verdi.

Dünyanın en zengin insanları arasında yer alan Gates, 'Covid-19 salgınını başlatmak' ve 'salgın için üretilen aşılarla insanlara mikroçip yerleştirmek' gibi komplo teorileriyle karşı karşıya kalmıştı.

Katıldığı yayınlarda bu teorilere yanıt veren Gates, yaşananları komik bulduğunu söyleyerek, 'Genel olarak şikayet edecek bir durumum yok. Fakat bazen sokakta yürürken birileri geliyor ve bu başıma birkaç kez geldi. Beni Covid-19'dan kâr elde etmekle suçladı ve benim onları takip ettiğimi öne sürdü' ifadelerini kullandı.

Yaşadığı olayla ilgili 'Ben senin neden nerede olduğunla ilgileneyim?' ifadesini kullanana Gates,' Yani gerçekten zamanımı böyle mi geçiriyorum? Sizi takip ederek.' dedi.

Salgından kar elde etmesinin beklenmedik bir durum olduğunu söyleyen Gates, 'Aklıma böyle bir şey gelmezdi. Microsoft'un başında olunca insanlar sizi seviyor ya da sizden nefret ediyor. Fakat bazı görüşler çok aşırı. Fakat pandeminin azalmasıyla bu komplo teorileri de azaldı.' ifadelerine yer verdi.

İlginizi çekebilir 👇

Bizi Başka Neler Bekliyor? Bill Gates 2024 Yılı İçin Planladığı Şeyleri Kendi Resmi Bloğunda Paylaştı
Arda Turan, Bill Gates ile Çektirdiği Efsane Fotoğrafta Parasını Elden Teslim Etseydi Ne Kadar Kazanırdı?
Seks Kaçakçısı Multimilyoner Epstein Olayında Bill Gates'in de Adının Geçtiği Yeni Bir Detay Ortaya Çıktı!

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
25.01.2024

Aynı yan etkilerden şikayetçi yüzlerce binlerce aşı olan insanın sorumlu tuttukları aşının mucitleri yargılandı dava sonuçlanmadı ve kaçtılar komplo teorilerine odaklanıyorsunuz…🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

25.01.2024

"Salgından kar etmek beklenmedik bir durumdu." Aynen kanka. Beklenmedik bir sekilde milyarlarca dolar kazandın. Açıktan ya da gizlice destek verdigin, iteledigin, empoze ettigin korkunc seyler sadece iyi niyetinden, ama arada beklenmedik bir sekilde para kazandirdiklari da oluyor. Bir kisinin ne yaptigi seni ilgilendirmiyor ama 1 milyar kisinin ne yaptigi, ne yedigi, ne kadar para harcadigi, neleri sevdiğini, nelerden nefret ettigi seni yakından ilgilendiriyor. gerci ben bu herifin gercekten de çok akilli olmadigini düşünmeye başladım. Ya medyatik olmayı çok seviyor ya da bunun özellikle boyle gözen önünde durmasını istiyorlar çünkü bu, elon ve jeff bezoss'tan baska çok güçlü bir suru milyarder var kimse isimlerini bile bilmiyor.

25.01.2024

Dünya pastasının resmi yollarla elde edilen gelirin 4/3 ü ilaç sanayi ve sağlık sektörünün tekelindedir. Milyarlar dönen bir sektörde. Olması gerekenin yüzlerce katı insan olan bir dünya da insanların canını önemsemelerini mi bekliyorsun milyar dolarlık insanların? O kadar zenginliğe ulaşmış insanların gözünde sadece evini istila eden karıncalar gibisiniz. Azalmalı ya da yok olmalıyız. Bu arada dünya öleceğine insanlığın yok olması bana da çok kötü bir fikir gibi gelmiyor maalsef üzgünüm

25.01.2024

Güvenmediğim kişiler listesinde 2 numarasın...

25.01.2024

zor olmamalı :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ