Covid-19'a Yakalanan Hastaya ve Refakatçi Oğluna Yönelik Sağlık Çalışanlarının Bu Şaşırtan Tavırlarını Mutlaka Okumalısınız!

Bu ne zamana kadar böyle devam edecek?

Geçtiğimiz günlerde caiz olmadığı gerekçesiyle bir kadın hemşirenin kanser hastası yaşlı babasının idrar torbasını saatlerce çıkarmadığını anlatan Ali Elitemiz isimli kullanıcının isyanını sizlerle paylaşmıştık.

Buradan detaylara bakabilirsiniz;

Caiz Olmadığı Gerekçesiyle Saatlerce İdrar Torbası Çıkartılmayan Bir Kanser Hastasının Mağduriyeti ve Oğlunun İsyanı

Şimdi de Erdinç Seray isimli bir Twitter kullanıcısı hem erkek bir hastaya dokunmak istemeyen hemşirenin tavrını hem de üzerinde hiçbir koruyucu kıyafet olmadan babasını sedyeden sedyeye kimse yardım etmeden taşımak zorunda kaldığını anlattı.

Erdinc SERAY (@ErdincSeray) on Twitter

Bu isyanı gören kullanıcıların bazıları tepkilerini dile getirdi bazıları da yaşadıkları benzer olayları paylaştı.

Son zamanlarda bu tarz mağdur edilme olaylarını sık sık duyar olduk. Bakanlık bununla ilgili nasıl bir önlem alacak merak konusu. Hep birlikte göreceğiz.

Yorumlarda buluşalım!

Popüler İçerikler

Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Ekrem İmamoğlu’nun Roma Çıkarması: 73 Kişilik Kafile Lüks Otelde Konaklamış
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
13.10.2020

Sinirden içeriğin yarısından sonra okumayı bıraktım. Hemşire demek hastanın kardeşi demek. Hemşire demek bakım demek. Hemşire demek kan almak sonda takmak demek. Daha 1.sınıfta öğreniliyor bunlar hemşirelik okurken. Karşı cinse dokunamayacaklarsa ne halt yemeye hemşirelik seçmişler??

13.10.2020

iş ahlakı olan hemşirelerimiz konunun dışındadırlar lütfen alınmasınlar

13.10.2020

imam hatipliler doktorluk hemşirelik gibi sağlık mesleklerini seçemesin !!!!!!! zaten inançları doğrultusunda seçmiyor olmaları lazımdı !!!!

13.10.2020

90 yaşındaki erkeğe dokunamiyorsun neden bu mesleği yapiyorsun diye sorduğunda aldığı cevap sinirimi bozdu. 'seni ilgilendirmez' sanki kurulmuş gudulenmis bilerek bu mesleğe girmiş sokulmuş birileri tarafından ki belli bir düşünceyi empoze etmek için. beyefendinin yerinde başkası olsa ağzına yapistiriverirdi. ki hak etmiş. sonra da saglikta şiddet denirdi işin aslı bilinmeden. çok şükür bu güzel ve zor meslekte gerçekten işini dürüstlük ve samimiyetle yapanlar da var. Allah onları korusun. böyle ahmaklarin da hakettiğini bulmasını diliyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (15)