Sorunlarıyla gündemden düşmeyen Counter-Strike 2 için çok ilginç bir durum yaşanıyor. Bazı oyuncular sebepsiz yere ban yediğini açıklarken, durum çok sonradan anlaşıldı.
Sorunlarıyla gündemden düşmeyen Counter-Strike 2 için çok ilginç bir durum yaşanıyor. Bazı oyuncular sebepsiz yere ban yediğini açıklarken, durum çok sonradan anlaşıldı.
Sorunlarıyla gündemden düşmeyen ve her geçen gün farklı bir durumla karşımıza çıkan Counter-Strike 2'de bu sefer esrarengiz banlanma olayları yaşanıyor. Bazı kullanıcılar sosyal medya üzerinden durumun ne olduğunu bile anlamadan ban yediğini söylüyor.
Geçtiğimiz hafta da AMD kullanıcılarının ban yediğini görmüştük. Valve'ın oyun içerisinde kullandığı anti-hile sistemi Counter-Strike 2'de pek başarılı çalışmıyor anlaşılan. Şimdi ise banlanmak için farenizi hızlıca hareket ettirmeniz yetiyor!
Farenizi çok hızlı bir şekilde hareket ettirdiğiniz zaman anti-hile sistemi devreye giriyor ve oyuncuyu bir bot olarak algıladığı için 'hile kullanan' kategorisine alıyor. Bu sebeple çoğu hesap sadece tek maçtan bile VAC Ban yemiş durumda.
Valve'ın bu sorunlarla uğraşacağına C4'ün son 10 saniye sesini değiştirmesi, korkuluk kaldırması durumu izah ediyor zaten. Valve, en yeni ve potansiyel olarak en çok kâr ettirecek oyununu kafaya takmıyor!
cs zaten saçmalıklarla dolu bir oyun , sinirlenmek istemiyorsanız oynamamanızı tavsiye ederim