Çorum'da Vahşet! Cani Baba, Oğluyla Kavga Eden 2 Öğrenciyi Okul Servisinde Öldürdü

Çorum'un Alaca ilçesinde Servet B., oğlu ile kavga ettikleri iddiasıyla tartıştığı 8'inci sınıf öğrencisi Tunç T. (14) ve Kaan T.’yi (14) okul servisinde tabancayla vurdu. Çocuklar kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, Servet B. gözaltına alındı.

Olay, saat 11.30 sıralarında Alaca ilçesi İmat köyünde meydana geldi. Servet B., oğlu ile kavga ettiklerini öne sürdüğü 8'inci sınıf öğrencisi Tunç T. ve Kaan T. ile bulundukları serviste tartıştı. Servet B. bu sırada tabanca ile iki çocuğa ateş etti. Servet B. kaçarken, yaralanan çocuklar çağırılan ambulanslarla Alaca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Tunç T. ve Kaan T. doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. 

Servet B. jandarma ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Köyde geniş güvenlik önlemleri alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
12.03.2021

şu ülkenin başkanı olsam yapacağım ilk şey tek çocuk yasası olurdu. herkesin tek çocuk yapma hakkı olacak 2. için 500 bin tl 3.için 1 milyon gibi katlanarak artırırdım parayı. böylece götüne don alamayan cahiller 10 çocuk yapıp veletlerini başıboş bırakamazdı.

12.03.2021

30 sene sonra da genç nüfus diye birsey kalmazdı. mesele cocuk yapmak değil cocuk eğitmek insan eğitmek. eğitim görgü kalite yoksa tek cocuk 5 cocuk ne fark eder.

12.03.2021

Ortaokuldayken mahalleden de arkadaşım olan çocukla okul çıkışı kavga ediyorduk. Diğer öğrencilerde etrafımıza toplanmış tezahürat ediyorlardı. Ben arkadaşımı yere yıkmıştımki birisi beni onun üzerinden kaldırdı. Baktım arkadaşımın babası. Sanırım işten eve gelirken diğer öğrencilerin bağırışını duyup belki de ayırmak için gelmişti. Baktı ki kavga edenler ben ve kendi oğlu. Neyse bizi kaldırdı. Bağırıp çağırmadı. “ la oğlum siz aynı mahallenin çocuğusunuz niye kavga ediyorsunuz ayıp değil mi, milleti de başınıza toplamışsınız bir daha kavga etmeyin” diye nasihat ederek bir tarafında ben bir tarafında da arkadaşım olmak üzere mahalleye kadar yürüdük. Yaşıyorsa Allah uzun ömür sağlık versin. Ölmüş ise mekanı cennet olsun. İşte Böyle babalar vardı bir zamanlar.

12.03.2021

Vay senin ölünü dirini dikim aq evladı çocuk ulan kavgada eder döğüşde sen büyük olarak ortayı bulcaksın herkesin evladı kıymetli oğlunu korudunmu şimdi ananın amını gör cezaevlerinde ömür boyu yaZık değilmi o ailelere şimdi seni öldürseler yeridir

TÜM YORUMLARI OKU (48)