Çorum'da İki Kişi Yaşamına Son Verdi: 'Seni Çok Seviyorum Kızım, Özür Dilerim'

Çorum'da dün akşam, Gökhan T. ve Oktay A. isimli kişiler kendilerini asarak yaşamlarına son verdi. Gökhan T.'nin ardında kızına, “Seni çok seviyorum kızım. Özür dilerim” yazılı not bıraktığı öğrenildi.

Bahçelievler Mahallesi'nde oturan, evli ve bir çocuk babası Gökhan T.'den (31), haber alamayan yakınları dün akşam eve geldi.

Kapının açılmaması üzerine de polise haber verdi. Polisin çilingir yardımıyla girdiği evde, Gökhan T.'nin tavana asılı cesedi bulundu.

Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Gökhan T.'nin kızına, “Seni çok seviyorum kızım. Özür dilerim” yazılı not bıraktığı ortaya çıktı.

Bahçelievler Mahallesi Karşıyaka 1'inci Cadde'de de Oktay A.(32), evinde, tavana bağladığı elektrik kablosuyla kendini astı.

Oktay A.'nın cesedi, otopsi için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis, intiharlarla ilgili soruşturma başlattı.

Popüler İçerikler

İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
YORUMLAR
18.12.2019

Bir yazar kasa atılması, Ecevit hükümetinin düşmesine neden oldu, Akp hükümeti döneminde yokluktan intiharlar oluyor ve gıkları çıkmıyor, bu dincilerin nazarında, bir yazar kasa kadarda mı değeri yok bu ölenlerin.

18.12.2019

Biat itaat kültürünün bir insanı getirdiği en aşağılık konumdur dincilik. Konu ekonomi ya da refah değil. AKP iktidarı, cehaleti ve bağnazlığı yüzünden tedavi edilmesi gereken bozuk tohumlara "halk" sıfatını verirken nitelikli insanları "elit" diyerek dışladı. Yani AKP'nin gitmesi, pisliğini dinle örten riyakârların işine gelmiyor. Çünkü biliyorlar ki, hükümet değiştiğinde AKP'ye destek veren şeyleri mağdur ve mazlum ayağına yattıkları din de kurtarmayacak. Politik alanda hoşgörü olsa bile sosyal konumda hem azınlıkta kalacak hem de daima dışlanacaklar.

18.12.2019

insanların bu gibi konular da ahkam kesmesine sevmiyorum. Bu gibi durumlar da yargılagıcı olmak yerine anlamaya çalışmak, empati kurmak herkes için daha iyi olur düşüncesindeyim, o yüzden yargılayıcı düşünceleri bırakıp, bu olaylarının nedenleri araştırılmalı ve birşeyler yapılmalı çünkü gidişat hiç iyi değil maalasef, hiç kimse sevdiklerini bırakıp gitmek istemez, çaresizlik böyle birşey olsa gerek ....

18.12.2019

sadece başlığı okudum bana yetti...skrim sebebini isyanını ulan bi insan evladına canını feda edecekken nasıl canından olur...şuan kimsenin psikoloji normal değil zaten kimse maval okumasın bu memlekette yaşıyorsan ya mecbursundur yada gidecek yerin yoktur....sktir git diyen varsa iban atabilirim....

TÜM YORUMLARI OKU (14)