Çorum'da Dehşet Veren Olay! 2 Aylık Bebek Balkondan Atıldı: Anne Gözaltına Alındı

Çorum'da akıllara dehşet veren bir olay yaşandı. Annesi tarafından apartmanın üçüncü katındaki balkondan atıldığı iddia edilen 2 aylık bebek yaşamını yitirdi. 

Çorum'un Ulukavak Mahallesi'nde yaşayanları şoke eden bir olay meydana geldi.

İddiaya göre, Ulukavak Mahallesi Selçuk Caddesi'nde yaşayan E.N.E,. 2 aylık bebeği B.E.'yi apartmanın üçüncü katındaki balkondan aşağı attı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan bebek, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Bebek otopsi işlemleri iç,in hastane morguna kaldırıldı. Anne E.N.E. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Zeytinburnu’nda Mağazaya Silahlı Saldırı! 1 Ölü, 1 Yaralı: O Anlar Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Popüler İçerikler

İsrail Yuhalandı: Bol Kaoslu Eurovision 2024’ün Birincisi Belli Oldu!
Hülya Avşar'a Evlenmek İstediğini Söyleyen Murat Boz "Artık Tahammülüm Yok" İtirafıyla Gündem Oldu
Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!
YORUMLAR
20.09.2023

Bebeğiniz olunca hayatınız asla eskisi gibi olmayacak. (Bence olumsuz değil bebeğin getirdikleri, güzelliklerine çok fazla ama zor.) Minimum iki yıl canınızın çektiği her şeyi yiyip içemeyeceksiniz, en az dört yıl gönlünüzce dışarı çıkamayacaksınız, minimum üç yıl gönlünüzce uyuyamayacaksınız, eskisi kadar rahatça para harcayamayacaksınız önce onun ihtiyaçları demeniz, fedakar olmanız gerekecek, belki eşiniz ve aile büyükleri bebeğin bakımı konusunda size yardımcı olacak yada yapayalnız olacaksınız. Her iki durumda da bebeğin ihtiyaç duyduğu ilginin ana adresi büyük oranda siz olacaksınız, toplum size artık daha farklı bir gözle bakacak, işinize hayatınıza daha fazla burunlarını sokacaklar. Bebeğinizin büyüdüğünü, aşama aşama yeni şeyler öğrendiğini, çığlık çığlığa gülücükler attığını, kollarını açıp size uzandığını görmek bu zorluklara göğüs gerecek gücü vermeyecekse. Fedakarlıklar ağır gelecekse anne baba olmayın.

20.09.2023

Eşinizin, aile büyüklerinin ve toplumun "herkes bu duyguyu tatmalı, bir tane yap en azından" diye sizi kandırmasına izin vermeyin. Kendinizi biraz tanıyın kişisel hayatınıza, rahatınıza, kariyerinize ve önem veren bir insansanız yapmayın çünkü gerçekten çok büyük fedakarlıklar yapmanız gerekecek ve pişman olup vazgecebileceğiniz bir karar değil. Kendinize de çocuğunuza da yazık etmeyin. Etrafta çocuğunu maddi ve manevi olarak doyuramayan, o bağı tesis edememiş öyle çok insan; bu anne babaların elinde büyüyüp mutsuz olacak öyle çok çocuk var ki şahsen kendini tanıyıp anne baba olmama kararı alan insanlara anne babalar kadar saygı duyuyorum.

20.09.2023

Cinnet geçirmiş kendini atsaydın *rospu o zaman…

Burda kendiniz bir şeyleri yaşamadan ayıp tutmak doğru değil. Bizati kendim lohusalık depresyonunu çok ağır geçirdim sağolsun eşim bana çok destek oldu ojun desteği olmasaydı asla basamaramazdim. Beyninizin bedeninizin tüm kimyası değişiyor. Sağlıklı düşünemiyorsunuz. Anne bebeği ile bag kuramamis ki böyle bir şey yapmış yalnız kalmış olabilir.

20.09.2023

yani bebeğini öldürmesi normal mi? Ben de lohusa oldum ne saçmalıyorsunuz ya deliliğinize bahane aramayın katil işte. İnanamadım yoruma bak bir de madalya versinler hormonları değişmiş haklı çünkü.

TÜM YORUMLARI OKU (29)