Çorum'da 3 Gündür Aranan Genç Kadından Acı Haber Geldi

Çorum'da 3 gündür kayıp olan 19 yaşındaki Elif'ten acı haber geldi. Genç kadının cansız bedenine Kızılırmak Nehri'nde ulaşıldı. Kaybolmadan önce yolda yürüdüğü sırada sokak köpeğini sevdiği anlardan görüntüleri ortaya çıkan Elif'in ölümüne ilişkin soruşturma sürüyor.

3 gündür aranıyordu

Çorum'da, 3 gün önce kaybolan Elif Akıllı'nın (19), Kızılırmak Nehri'nde cansız bedenine ulaşıldı.

Osmancık ilçesi Güney Mahallesi'ndeki evinden 14 Haziran'da çıkan ve bir daha haber alınamayan Elif Akıllı'nın ailesi, polise kayıp başvurusunda bulundu. Genç kadının bulunması için polis, jandarma ve AFAD ekiplerinin katılımıyla arama çalışması başlatıldı.

Cansız bedeni bulundu

Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) ve güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polisler, Elif'in en son Kızılırmak Nehri kenarında görüldüğünü belirledi. AFAD ekiplerince nehirdeki aramalarda Elif'in son görüldüğü yerden 10 kilometre uzaklıkta Karaçay bendinde cansız bedenine ulaşıldı.

Sudan çıkarılan Elif'in cansız bedeni, otopsi için Osmancık Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Elif'in ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan genç kadının kaybolmadan önce yolda yürüdüğü sırada sokak köpeğini sevdiği anlardan görüntüleri ortaya çıktı.

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
17.06.2022

konuşmayan her canlıyı severim dedi ve gitti elif.. sevginizi belli edin , insanları dinleyin. sonra toprağını seviyorsunuz seviyorum dediğiniz insanların. hırs ve ego bunlar gereksiz şeyler insanların sevgiye ihtiyacı var paylaşmaya ihtiyacı var..

Kadının baş tacı olduğu,HAN nın yanındaki HATUN olduğu ana erkil türk kültürünün İslamla tanışması sonucu araplaşması ve sonuçları…

17.06.2022

Her türlü olayı dine bağlamanın mantığı nedir? Çok merak ettim bu olayın islam ile ne alakası var acaba? Bu olay ile ilgili bizim bilmediğimiz içerisinde dinin olduğu neyi biliyorsunuz açıklarmısınız lütfen bizde aydınlanalım...

17.06.2022

Evlatlarimiza ulasamiyoruz, teker teker gidiyorlar, bu ne bicim bir zaman dilimi...Co korkunc..!

TÜM YORUMLARI OKU (15)