Çorba Parasını Bedavaya Getirmenin Tam Zamanı: PUBG Bir Hafta Boyunca Ücretsiz!

Oyun dünyasını kasıp kavurarak adeta kendi ekolünü yaratmış olan PUBG bir hafta boyunca ücretsiz bir biçimde oyuncular ile buluşacak. Oyunu hala denememiş oyuncular için kaçırılmayacak bir fırsat!

PUBG piyasaya sürüldüğü günden bu yana ortalığı adeta kasıp kavuruyor.

2016 yılında ilk kez oyuncularla buluşan oyun adeta bir çılgınlık yarattı! Battle royale türünün patlamasının fitilini ateşleyen ve kendinden sonra gelecek olan pek çok oyun için de adeta kılavuz olan PUBG deyim yerindeyse oyun dünyasının büyük abileri arasında.

Yin de aradan geçen yıllar her şey gibi PUBG'yi de biraz eskitti.

Geliştiriciler her ne kadar oyunu sürekli güncel tutmaya çalışsalar da kendinden sonra farklı mekaniklerle gelen pek çok rakibi de PUBG'nin tahtını elbette bir miktar salladı. Ancak karizmasını birazcık çizdirmiş olsa da PUBG hala dimdik ayakta.

PUBG cephesinden gele haber pek çok oyuncuyu sevindirecek cinsten.

Geliştiriciler de artık harekete geçmeleri gerektiğini düşünmüş olacaklar ki PUBG karşımıza 1 hafta boyunca ücretsiz olarak çıkacak. Böylece oyunu denemeyen kalmayacak!

9-16 Ağustos tarihleri arasında PUBG'yi ücretsiz bir biçimde deneyimleyebilirsiniz.

Steam üzerinde gerçekleşen bu etkinlikte oyunu denemek için tek yapmanız gereken Steam sayfası üzerinden oyunu indirmek. Etkinlik bittiğinde ise oyunu oynamaya devam edebilmek için satın almanız gerekmekte.

Peki PUBG tamamen bedava olur mu?

Açıkçası bu sorunun hala net ve resmi bir cevabı olmasa da düşen oyuncu sayılarına ek olarak düzenlenen bu ücretsiz deneme etkinliği bize bazı sinyaller veriyor. Tüm bunların haricinde bir süredir ortalarda dolanan PUBG'nin ücretsiz olacağı söylentileri ve geliştirici ekibin yeni oyunu PUBG: New State'in de yolda olduğu düşünülecek olursa ihtimal hiç de az değil.

İlginizi Çekebilir

1985 Yılında Çıkan Super Mario Bros. Oyunu, 2.000.000 Dolara Satıldı
Avucumuzun İçi Kadar İyi Bildiğimiz GTA V'in Haritası, 3 Boyutlu Olarak Yeniden Yapıldı
VALORANT 3.03 Yama Notları Belli Oldu

Popüler İçerikler

Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!