Çöpten Yiyecek Toplayan Adamın 'Kime Oy Verirsin?' Sorusuna Yanıtı: 'Tayyip Erdoğan'a'

Çöpten yiyecek toplayan bir vatandaşın hangi partiye oy vereceğini söylediği TikTok videosu sosyal medyada gündem oldu.

Nerede ve ne zaman kaydedildiği belli olmayan TikTok videosunu çeken kişi, pazar yerini andıran bir sokakta yerden yiyecek toplayan bir vatandaşa 'Bu sene seçim olsa oyunu kime verirsin?' diye soruyor. 

Yerdeki yiyecekleri toplayıp poşetine dolduran vatandaş ise 'Recep Tayyip Erdoğan'a' diye cevap veriyor.

O anlar 📹

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
01.04.2022

Hadi sizler alışmışsınız sürüngen gelip sürüngen gitmeye,aç karnınızı doyuramayıp ellerinizde bayrak mitinglere koşmaya karım kızın feda olsun diyecek kadar ahlaksızlaşıp başkalarına ahlak satmayada ulan bizim suçumuz neydi ??? Bizi de yaktınız senelerce bizde sürünüyoruz sizin yüzünüzden. Gençliğimiz dolar enflasyon zam vergi zırvalarıyla geçinebilme çabalarıyla geçiyor. Markete girerken “Ya param yetişmezse” korkusuyla giriyoruz. Gezmeyi tozmayı falan zaten geçtik artık,daha beter olun inşallah.

01.04.2022

Stockholm sendromu diyoruz işte. AKP erken seçimi bu yüzden istemiyor. Kararsız seçmeni, ocağına incir ağacı dikerek kazanma hamlesi.

01.04.2022

Ya ne yapacaktı onu bu duruma düşürenlere mi oyunu verecekti? Bu millet artık gözünü açtı 2023 de ak parti gümbür gümbür iktidara geliyor.

01.04.2022

doğru valla, çok haklısın.! bu memleketi bu hale ben getirdim, inşallah akp başa gelir de benim 20 yıldır içine sıçtığım ülkeyi toparlar. diyecek sözüm yok ya! pes!

TÜM YORUMLARI OKU (37)