Çöpten Ölü Köpek ve Kediler Çıktı: Soruşturma Başlatıldı

Gebze’de sokak hayvanlarına yönelik yapılan katliamdan sonra bir kötü haber de Kırklareli’nden geldi. Kırklareli’ndeki bir barınakta ölen kedi ve köpekler şehir çöplüğüne atıldı.

AK Parti’nin Meclis’e sunduğu ve yürürlüğe giren sokakta yaşayan hayvanlara yönelik yasa tasarısı sonrası Türkiye’nin farklı kentlerinden hayvan katliamı görüntüleri gelmeye devam ediyor.

Gebze’de belediyenin hayvan barınağını gezen bir vatandaşın çektiği görüntülerde sokak hayvanlarının katledildiği iddia edilmişti.

Gebze yaşanan katliamdan sonra Kırklareli’ndeki bir barınakta ölen kedi ve köpekler şehir çöplüğüne atıldı. Bunun üzerine yazılı açıklamada bulunan Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, bunların itlaf edildiğine yönelik iddiaların gerçeği yansıtmadığını iddia etti.

Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldığını aktaran Bulut, sözlerine şöyle devam etti: "Son 48 saatte maalesef barınağımızda bulunan 8 köpeğimiz, 9 da kedimiz hayatını kaybetti. Hayatlarını kaybetme sebeplerine baktığımızda özellikle köpeklerimizde kanlı isal ve gençlik hastalığı, kedilerimizde ise herpes virüs ve panlökopeni benzeri ağır hastalıkların sebebiyet verdiğini görüyoruz. Ölen tüm canlarımızla ilgili herhangi bir itlaf asla söz konusu değildir.''

"Arkadaşlarımızın bertaraf noktasında ihmalleri varsa şayet görüntüler maalesef onu gösteriyor gibi gerekli idari soruşturmayı başlatıp biz üzerimize düşen her türlü görevi yerine getireceğiz'' diyen Bulut, ''Bundan hiçbir vatandaşımızın şüphesi olmasın. Zaten konuyla ilgili gerek Tarım ve Orman Müdürlüğümüz tarafından gerekse veterinerlerimiz tarafından incelenmekte olup yapılacak otopsi neticesinde gerekli sonuçlar kamuoyuyla da paylaşılacaktır" dedi.

Gebze’de Hayvan Katliamı İddiası: Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de Çok Üzgünmüş
Konserde Genç Kadının Burnunu Kırdı: AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Serbest Bırakıldı
2 Yıl Önce Söylemişti! Kılıçdaroğlu'nun Nobel Kehaneti Tuttu: ''Nobel Ödülü Alacağından Eminim''
Bu Kaçıncı Olay: Cenaze Yıkanırken Gözlerini Açtı

Popüler İçerikler

Seren Serengil, Gebze'deki Barınakta Katledilen Hayvanların Sesi Oldu: ''Buna Göz Yuman Herkes Suçlu!''
MAM 6284 Özel Bölüm'de Söz Alan Erkekleri Koruma Derneği Başkanına Oğuzhan Uğur'dan Ders Niteliğinde Cevap!
Kadın Öğretmenlere Kıyafet Eğitimine Tepkiler Büyüyor: "Disiplin Soruşturmaları Artabilir"
YORUMLAR
16.10.2024

Ne zaman ki bu canların çöp olmadığını anlayacaksınız o zaman huzurla yaşayabileceksiniz. Böyle devam ettiğiniz sürece bu ülkede felaketler, cinayetler, ekonomik kriz hiçbiri bitmez. İnsanlığın olmadığı yerde iyilik de olmaz.

kediler köpekler allah'ın emanetleri saldırgan olmamaları için bakımları yapılmalı, bu dünyada her canlının yaşama hakki kutsaldır öldürenler belalarini bulurlar inşallah 🙏🙏🙏🙏😡😡😡😡😡😡

16.10.2024

Ya Allah aşkina artik bütün sorün siğinti bitti de Bı köpek kaldi şü milletin başka hiç işi gücü yokmü

16.10.2024

Ölen siz olmadığınız için sorun olarak görmeyebilirsiniz.

TÜM YORUMLARI OKU (21)