Copa America'da Shakira Rüzgarı Esti: Devre Arasına Damgasını Vuran Performans Akıllara Pique'yi Getirdi

Güney Amerika Futbol Konfederasyonu tarafından ABD'de organize edilen 2024 Copa America finalinde Arjantin ile Kolombiya karşı karşıya geldi. Maçın devre arasında sahneye çıkan Shakira, gerçekleştirdiği etkileyici performansla büyük yankı uyandırdı.

Amerika'da düzenlenen Copa America'da Arjantin ve Kolombiya, finalde kozlarını paylaştı.Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) tarafından ABD'de gerçekleştirilen turnuvanın finalinde, son 61 maçta sadece 2 kez yenilen Arjantin ile 28 maçtır mağlup olmayan Kolombiya, son dakikaya kadar büyük bir mücadele sergiledi.

Arjantin ile Kolombiya arasındaki final mücadelesi, uzatmalara taşındı ve bu zorlu karşılaşmayı kazanan Arjantin, 2024 Copa America'nın şampiyonu oldu.

Final maçının devre arasında sahneye çıkan Shakira ise izleyicileri eskilere götürdü! Etkileyici bir şov gerçekleştirdi. 7 dakikayı biraz aşan performansıyla seyircileri büyüleyen Shakira, devre arası etkinliğine damgasını vurdu.

Almanya'da 2006 yılında 'Hips Don't Lie', ardından 2010 Güney Afrika Dünya Kupası'nın resmi şarkısı 'Waka Waka', 2014 Dünya Kupası'nda 'La La La' ve Super Bowl'da sahne alan Shakira, 2024 Copa America finaliyle bu geleneğini devam ettirdi.

Eski günleri hafızalarda yeniden canlandıran Shakira hem gençlere taş çıkarttı, hem de danslarıyla resmen görsel şölen yaşattı!

Bu etkileyici şovun ardından eski kocası Gerard Pique'yi akıllara getiren Shakira "Hips Don't Lie" performansı ve enerjisiyle sosyal medyada gündem oldu.

İşte o performans 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

İlginizi Çekebilir:

Kaç Kere Ayrılıp Barıştıklarına Bir Türlü Yetişemediğimiz Camila Cabello ve Shawn Mendes Birlikte Görüntülendi
Kiracılarının Ödediği Tutarlardan Yakınan Ünlü İsimlerin Yanında Nuri Alço'nun Aylık Kira Miktarı Gündem Oldu!
Yunanistan'a Taşınan Caner Özyurtlu Yeni Hayatını Överken Türkiye'deki Tanınırlığından Şikayet Etti!

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
15.07.2024

bu kadın danslarıyla şarkılarıyla efsane yaa🥰

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ