Columbia Üniversitesi'ne Derse Giden Hillary Clinton'a Öğrencilerden Tepki Geldi

Eski First Lady ve Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, Amerika'nın önemli üniversitelerinden olan Columbia Üniversitesi'ne ders vermek için gittiği sırada öğrencilerin tepkileri ile karşılaştı.

Dünyanın farklı yerlerinde İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırılar tepki görmeye devam ediyor. Bu tepkilere son eklenen ise ABD'nin önemli üniversitelerinden biri olan Columbia Üniversitesi'nde yaşandı.

ABD'nin eski First Lady'si ve Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, Columbia Üniversitesi'ne ders vermeye gittiği sırada öğrencilerin tepkisiyle karşılaştı.

İsrail ve Filistin arasında yaşanan savaşta İsrail'i destekliği bilinen Clinton, Gazze için toplanan bir grup öğrencinin eylemiyle karşılaştı.

Eylem yapan öğrenciler Clinton'a "Hillary, Hillary, saklanamazsınız. Soykırımı destekliyorsunuz, yazıklar olsun sana." şeklinde tepki gösterdi.

Clinton, bu tepkilerin ardından okuldan hızlıca ayrıldı.

Öğrenciler, Clinton'ın okuldan ayrılmasının ardından üniversiteye de İsrail'i destekleyen birini okula aldıkları için tepki göstermeye devam etti. Öğrenciler "Columbia'nın elleri kana bulanmış!" şeklinde sloganlar attılar.

Öğrencilerin Clinton'a gösterdiği tepkinin görüntüleri 👇

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
YORUMLAR
01.12.2023

Gaza geldim, gazı kaçmadan ben kaçayım, kola dökmeye gidiyorum ben akşama doğru gelirim

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ