Çok Zor Olduğu İçin Elden Ring'e Dava Açacağını Söyleyen Oyuncuya Bakın!

Bir kullanıcı, Elden Ring'in çok zor olduğu ve ortalama bir oyuncunun ulaşamayacağı şeyler barındırdığı gerekçesiyle geliştirici FromSoftware'a dava açmaya hazırlanıyor!

Kaynak

Elden Ring çok zor evet ama siz daha Shadow of the Erdtree ile tanışmadınız!

2022 yılında çıkan ve FromSoftware'in geliştirdiği en zor Souls oyunlarından birisi olan Elden Ring, günümüzde farklı konularla karşımıza çıkmaya devam ediyor. Bir kullanıcı ise oyunun zorluğunu ön plana atarak geliştirici ekibe dava açmaya hazırlanıyor.

4chan'da bir kullanıcı geliştiriciye dava açacağını belirtiyor.

twitter.com

4chan üzerinde yayınlanan ve daha sonra X platformuna düşen görseller içerisinde bir kullanıcının Elden Ring geliştiricisi FromSoftware'a dava açacağını gösteriyor. Nedeni ise sıradan ve ortalama oyuncuların Elden Ring'in zorluğu karşısında oyunun sadece yarısını tanıyabilmesi.

Davayı 25 Eylül'de açacağını da belirtiyor.

Ayrıca FromSoftware tarafından geliştirilmiş tüm oyunların içerisinde 'gizli bir oyun' olduğunu düşündüğünü de belirtiyor. Örnek olarak ise Bloodborne ve Sekiro oyunlarını gösteriyor. Bu yapımların tanıtımlarından sonra kullanıcıya ulaşan ürün arasında farklılık olduğunu ve geliştirici ekibin sıradan oyuncuları umursamadığını vurguluyor.

Peki sizce bu davalık bir konu mu?

Elden Ring gerçekten zorlayıcı olabilir peki sizce kullanıcının bahsettiği üzere FromSoftware oyunları gerçekten oyuncularından bir şey mi saklıyor? Veya oyunlarının içinde kimsenin ulaşamadığı gizli oyunlar ve hikayeler mi barındırıyor?

İlginizi Çekebilir

Tüm Kasabaya Aşk-ı Memnu Yaşattığımız Sims 3'e Gelen Hislere Tercüman Yorumlar
PlayStation Plus Kan Kaybediyor: Oyuncu Sayısı Yarı Yarıya Düştü
Steam'de Haftanın En Çok Satanları: Listeyi Ücretsiz Oyunlar Bastı!

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
31.07.2024

Miyazaki bile kendi yaptığı oyunu oynayamıyor. Öyle bir zorluk. Milleti deli ettikten sonra denge yaması çıkartıyorlar. Şu sado-mazo toksik kitlesine göre hareket etmeyi bırakmalılar bence.

31.07.2024

ağlayacaksa oynamasın. iyice keşif yaptım dibini ekmekle sıyırsam yeridir. scadutree bleesingi 16 level yapıp bitirdim tertemiz. şu furnace golemleri saymazsak tabi

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ