Çok Sevdiği Vücut Geliştirme Sporu Sonu Oldu: Aldığı İlaçlar Yüzünden Hayatını Kaybetmiş

Muğla’da yolda vatandaşlar tarafından ölü bulunan vücut geliştirme sporcusu Bahtiyar Bahar’ın, kaslarının gelişmesi için aldığı lokal insülin sebebiyle hayatını kaybettiği belirlendi.

Muğla’nın Milas ilçesinde 29 Haziran’da yol kenarında ölü olarak bulunan Bahtiyar Bahar için başlatılan soruşturma tamamlandı.

Bahar'ın vücut geliştirme ile uğraştığı ve şeker hastalığı olmamasına rağmen lokal insülin vurulduğu raporda anlatıldı.

Polis ekiplerinin hazırladığı raporda, Bahar'ın husumetli olduğu birinin bulunmadığı, işine gidip geldiği ve rutin bir hayatının olduğu fade edilerek, 3-4 ay önce yine lokal insülinden kaynaklı hastanede tedavi gördüğüne dikkat çekildi.

Bahtiyar Bahar'ın vücudunda herhangi bir darp ve cebir izi olmadığı da kaydedilen raporda, "Ölüm olayının alınan ilaçlardan kaynaklandığı kanaatinin oluşmuştur" denildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Bir Dönem Seda Sayan'ın Programına Katılan Vücut Geliştirme Sporcusu Ronnie Coleman'ın Son Hali Görenleri Üzdü
Karaciğer İptal! Henüz 18 Yaşındayken Aşırı Vücut Geliştiren Erkeğe Gelen Birbirinden Haklı Tepkiler

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı Açıklamalarda Bulundu: "Sistemi Yıkacağız Diye Geldik Yıkacağız"
Metin Öztürk'ten Acun Ilıcalı'nın Galatasaray Çıkışı Hakkında Olay Sözler!
Apple'a Soğuk Duş: iPhone 16 Satışlarında Beklenmeyen Tablo!
YORUMLAR
03.07.2024

Bu vücutçularda akıl yok. Hepsi kaslı görünmek için basıyor iğneyi, hormonu. Tek olayları da karı kız. Size basit bir iş tavsiyesi. Gidin antreman programı nasıl yapılır öğrenin, 3 senede göze hitap eden kaslı bir vücut yapın. Salak salak boş muhabbet yapabileceğiniz bir ağzınız olsun, ne kadar sığır olduğunuz önemli değil, gidin besyo okuyun bu süreçte, alın size antrenörlük.

Kız düşürmek için yaptıklarını nereden biliyorsun?

03.07.2024

Şey mi sanıyorsunuz, vücut geliştirmeci arkadaşlar gece hormonu basıp göbeğinde cips kasesiyle otururken kaslar kendi çıkıyor. O kadar düzen, disiplin, çalışma, diyet herkesin harcı değil. Bu bir spor dalı ve sadece kız düşürmek için yapıldığını düşünenler kendi dar bakış açılarıyla kalsın. Bilinçsiz ilaç kullanımı öldürmüş, belki de başka bir sorun vardı. Allah rahmet eylesin.

03.07.2024

Herkes bi filozof yorum yapmış da bir Allahim kuluda Allah rahmet eylesin yazmamış bi ölüye saygı gösterin sonra yorum yapın.

TÜM YORUMLARI OKU (15)