Çok Sevdiği Motorsiklet, Sonu Oldu: Geriye Fotoğrafları Kaldı

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde iki motosikletin karıştığı kazada 20 yaşındaki Sümeyye Gençer, sürüklenerek otomobilin altına girdi. Hastaneye kaldırılan Sümeyye, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

20 yaşındaki Sümeyye Gençer'den geriye ise çok sevdiği motosikleti üzerinde çektirdiği fotoğrafları kaldı.

Kaza, Kemalpaşa Mahallesi Medeniyet Bulvarı üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Sümeyye Gençer (20) kontrolündeki motosiklet ile K.Y. kontrolündeki plakası henüz öğrenilemeyen motosiklet çarpıştı.

Çarpışmanın etkisi ile savrularak sürüklenmeye başlayan Gençer, otomobilin altına girdi. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Adrese ulaşan ekiplerce ilk müdahalesi yapılan genç motosiklet sürücüsü Sümeyye Gençer, kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Öte yandan, genç yaşta hayatını kaybeden Sümeyye Gençer'den geriye ise kazaya karıştığı motosiklet üzerinde çektirdiği fotoğraflar kaldı.

Kadınların Kavgası Can Aldı: Eski Ev Arkadaşını Silahla Vurarak Öldürdü
Selçuk Ural'dan Oğlu Hakan Ural Hakkında Çok Konuşulacak Sözler
Denizde Hareketli Anlar: Dubanın Üzerinde Uyuya Kalan 4 Kişi Mahsur Kaldı
Fenerbahçe'de Seçime Günler Kala Aziz Yıldırım'dan Acun Ilıcalı'ya Hakaret: "Gerizekalı Acun!"

Popüler İçerikler

Gazeteci İsmail Küçükkaya’nın Annesi Denizde Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetti
Gelir İdaresi Başkanlığı Açıkladı: Akaryakıt, Sigara ve Alkole Zam Geldi!
Suriye’de Tansiyon Yükseldi: Türk Vatandaşlarına, Araçlarına ve Türk Bayrağına Saldırılar Yapıldı
YORUMLAR
05.06.2024

Rahmetli Dedemin dediğiyle "iki teker şeytan işi" ben binmem. hele bu ülkede işleri çok çok zor.

05.06.2024

Altın elbiseli adam gibi bir efsaneyi aramızdan almış bir alet bu, her ne kadar sevsek de motosiklet sürmenin paraşütle atlamaktan farkı yok. Tecrübeye bakmaksızın en ufak bir hatada insanı canından edebiliyor.

05.06.2024

Kıza üzüldüysem de bunun bir doğal seçilim olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ülkede motosiklet kültürü Hindistan'dan, Pakistan'dan hallice. Altına bir tane yarış motosikleti çeken, kural mural dinlemiyor. Daha ne sürdüklerinin farkında bile değiller. Bunun sonu da ölümle bitiyor. Yazık...

05.06.2024

Çok haklısınız daha geçenlerde bir motorlu çocuk son sürat benim araca çarptı kaçtı. Kaçtığı ve plaka da olmadığı için polis de işlem yapmadı, olan araçtaki hasarla bana oldu. Ben sinyalimi vermişi sağ taraftaki ara sokağa dönüyorum, arkadan gelip sağ taraftan bana çarptı son sürat ve ben araçtan inene kadar kaçtı. Tamamen kontrolsüz gidiyordu, çünkü sağımdan gideceği yer yok zaten, bana çarpmasa karşı duvara çarpacaktı.

TÜM YORUMLARI OKU (19)