Çok Satanlar Listesinin Yıldızı Sony Alpha ZV-E10L Vlog Kamera Kiti İndirimde!

Özellikle yeni başlayanlar için kaliteli video ve fotoğraf deneyimi sunan Sony Alpha ZV-E10L Vlog Kamera Kiti, harika anlarınızı kaydetmeniz için tasarlanmış. Lensi değiştirilebilir özellikli olan ve sosyal medya paylaşımlarınızda fark yaratmanızı sağlayacak bu makine, şimdi Amazon Fırsatları kapsamında indirimli fiyatıyla satışa sunuluyor. Bu fırsatı kaçırmamak için sizi hemen aşağıya alalım.

Bu içerik 24.06.2024 tarihinde güncellenmiştir. Bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”

ZV-E10 vlog kamerası; dokunmatik döner ekran, tally ışığı, yüzünüzü loş ışıkta parlak tutmak için yüz otomatik pozlama ve arka planı bulanıklaştırmak için bokeh düğmesi ile hızlı vlog işlemleri sunuyor.

ZV-E10 vlog kamerasıyla uyumlu 60'tan fazla Sony lens ile SELP1650 kit lensinizin üzerine yerleştirerek içeriğinizin görünümünü değiştirmenin yeni yollarını keşfedebilirsiniz.

24,3 MP APS-C tipi büyük sensör, iyi düşük ışık kapasitesi ve arkaplan bulanıklaştırmak için daha fazla bokeh ile 4K (30p'ye kadar) ve Full HD ağır çekim (120P'ye kadar) kaydetmenize olanak tanır.

Vlogger kitiniz için yönlü bir mikrofon ve ön cam ile rüzgarlı koşullarda da sesinizi duyurabilir veya Sony uyumlu bir harici ses cihazı bağlayarak Dijital ses arabiriminin tüm avantajlarından yararlanabilirsiniz..

ZV-E10'nun mükemmel görüntü ve ses kalitesiyle herhangi bir platformda canlı yayın yapabilirsiniz.

Gerçek Zamanlı Eye AF sistemi ile 4K kayıt yaparken videonuzu odakta tutabilir, ürün videolarınızı mükemmel bir şekilde kaydedebilirsiniz.

Ürünü indirimden satın almak için tıklayın.

Benzer ürünler için buraya bakabilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları

  • Modlar arasında zaten default şekilde automatic modda fotoğraf çekiyorsunuz. Bu modda ortam ışığı vb koşullara göre diyafram ve programlamasını kendi yapıyor ve öyle fotoğraf çekiyorsunuz. Fotoğraf ve makineler konusunda tecrübeli iseniz zaten diğer modlara geçiş yapabilir veya Manuel modda kendi ayarlarınızı yapabilirsiniz. Hatta ben bu konuya uzağım belki ama yaptığınız ayarlar için kaydetme özelliği var. Yani kendi Manuel ayarlarınızı koşullara göre yapıp kenarda tutabiliyorsunuz (sanırım 3 veya 4 ayar tutabiliyorsunuz kenarda maks). Böylelikle her seferinde o ayarları yeniden yapma gereği kalmıyor. Mod değiştirmeden istediğiniz Manuel ayara çekebilirsiniz. __Bunun haricinde kendi dahili objektifi dışında başka objektif lens alıp repertuarınızı genişletebilirsiniz zamanla. Benim de bir planım orta vadede bu tam olarak.

  • Daha çok video çekimleri için aldım ve gerçekten çok sevdim. Başlangıç olarak hatta orta seviyede bile harika videolara çekebilirsiniz. Fotoğraf kalitesi de çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim

A101'e Benzinli Motosiklet Geliyor! 27 Haziran 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu
İndirim Takip Edenleri Şöyle Alalım! İhtiyaçlarını Uygun Fiyata Almaya Çalışanlar İçin Kampanyadaki Markalar
A101 Aldın Aldın Kataloglarında Görmek İstediğimiz Xiaomi'nin En Sevilen Ürünleri
Çok Satanlar Listesinin Yıldızı Philips EP5543/80 Tam Otomatik LatteGo Espresso Makinesi İndirimde!
Beyaz Renkli Stanley The IceFlow'un Stokları Güncellendi: Üstelik İndirimde!

Popüler İçerikler

TRT'deki Euro2024 Canlı Yayını Sırasında 'Skandal' Konuşmalar Duyuldu: "Gece 2'ye Kadar Pompa"
“Gerçekten Gözümüzde Büyütmüşüz”: Gülse Birsel’in Yeni Kitabında Bazı Kadınları Yermesi Fena Kızdırdı!
TRT'den Açıklama Geldi: "Gece 2'ye Kadar Pompa" Sözleri Canlı Yayında Soğuk Duş Etkisi Yaratmıştı!