Çok Şaşıracağınız Hatta Belki de Midenizi Bulandıracak 15 Meslek Sırrı

Her mesleğin kendi sırları vardır. Ve birçoğu paramızı, zamanımızı ve enerjimizi korumak için bilmeye değer. Ayrıca, kendimizi başkalarının yerine koymak ve belirli bir mesleğe ve içinde çalışan insanlara karşı tutumumuzu değiştirmek, aslında herkese fayda sağlayacak eşsiz bir fırsattır. Reddit uygulamasında bazı insanlar meslekleri hakkında bilmediğimiz bazı sırları paylaşmış. Bu sırları sizin için derledik. 

Detaylar yazımızda...

1. Tüm otellerde yatak böcekleri vardır. Üst düzey ve düşük kaliteli oteller dahil. İyi otelleri kötülerden ayıran şey, keşfedildikten sonra yatak böcekleriyle nasıl başa çıktıklarıdır. Ancak resepsiyona yatak böcekleri olup olmadığını sorarsanız, çoğu insan yatak böceği istilasının nasıl gerçekleştiğini anlamadığı için genellikle yalan söyler ve hayır derler.

2. Antika veya vintage bir parça satın alırsanız, büyük olasılıkla her birinin fiyatı en az iki katına çıkartılmıştır ve 5 elden geçmiştir.

3. Havayollarında, genellikle çantanızın herhangi bir zamanda nerede olduğu hakkında hiçbir fikrimiz yoktur. Doğru yere ulaşmak için bir yol izler. Eğer kaybolursa, kimse çantanızı “aramaz".

4. Kreşte çalışıyordum. Washington eyaletindeki yasaya göre, 14 çocuğa 2 çalışan bakıyordu ve çoğu anaokulu, çocuklar için çok stresli bir ortam sağlayan maksimum miktarda çalışma uyguluyordu. Çocuğunuzu daha az çocuk-öğretmen oranına sahip bir kreşe kaydettirseniz bile, kreş muhtemelen onu yükseltmeye çalışır ve bu daha düşük oran genellikle geçicidir.

5. %90 olasılıkla, bilgisayarınızdaki sorun tamamen kendi hatanızdır.

6. Ailemin şeftali bahçesi var. Bazen şeftaliler böceklenir. Bu durumda ne yaparsınız? Çürük şeftalileri satamazsınız ama paraya da ihtiyacınız vardır. Öyleyse onları meyve suyu şirketlerine kilosu 5 kuruşa satabilirsiniz.

7. Ara sıra bir hayalet yazar olarak, "X kişisi” tarafından yazılan birçok blogun bir hayalet yazar tarafından yazıldığı oldukça açık bir sırdır. Çok yaygın olarak bilinmeyen şey ise, bir zincire kaç hayalet yazarın dahil olabileceğidir. Başka bir hayalet yazar için çok çalıştım. Zaman kazanmak istedi, böylece işin% 80'ini bana dış kaynak olarak verdi. Zincir temelde [Blogun Altında Olduğu Şirketteki Adam] -> [Şirkette Pazarlama İçerik Yazarı] -> [Hayalet Yazar] -> [Ben

8. Arkadaşım bir doktor. Hastanelerin her zaman hastayı fazla ücretlendirdiğini söyledi. Bunun bir çözümü olarak, ayrıntılı bir fatura isteyebiliriz. Böylece çoğu zaman faturada önemli bir azalma olacaktır. Bir kere denedim ve işe yaradı!

9. Güçlendirilmiş cam ve güvenlik kamerası sırasıyla kırılmaz, izlenemez veya kaydedilemez olmayabilirler. Monitörün kamerayı gösterdiğini görebiliyorsanız, bu aslında kaydettiği anlamına da gelmez.

10. Sinema salonları böceklerle doludur. Ne kadar temizlerseniz temizleyin, böcekler artık yiyecekler ile yaşayabilirler ve saklanmada da oldukça iyiler. Görevliler bile hepsini temizleyemiyor. Ayrıca, her türlü insan geldiğinde, böcek, pire, bit vb. getirirler.

11. Kararsız sanatçılar sesi ayarlamamızı istediğinde, kontrol düğmesini çeviriyor gibi yaparız.

12. Bu bir sır değil, ama her şey photoshoplanıyor. İnsanlara sürekli olarak reklamlardaki kötü Photoshop işlerini işaret ediyorum ve insanlar "Neden bahsediyorsun? Bana gerçek gibi geldi!" diyorlar. Güvenin bana... her şey Photoshopped, bir filtreden geçirilmiş, küçültülmüş, gerilmiş, parlatılmış, sadece satın almak istemeniz için.

13. Ambulansla hastaneye gitmek, doktoru daha çabuk görebileceğiniz anlamına gelmez.

14. Öğretmenlerin favori öğrencileri vardır.

15. Saunalar haftada sadece bir kez temizlenir. Şanslıysanız iki kere.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Akıl Tutulması Yaşayan Ustalardan Hepimizin Kafasının Yanmasına Neden Olan 17 Komik Mimari Şaheser
Hızlı Covid Testinin Bulunuşundan Dünyanın En Kıvamında Evlilik Teklifine Son 24 Saatin Viral Tweetleri
Hayatınızda Ancak Milyonda Bir İhtimalle Denk Gelebileceğiniz Hepsi Birbirinden İlginç Görüntüler

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
10.06.2022

Saunalar acayip kötü ıyyy

Oteller... Iyyyyyy... 🤢🤢🤢🤢

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ