Çok Gezenti Programının Sunucusu Burak Akkul, Sağlık Bakanlığı'na Seslendi: '5 Gündür Koronavirüs Şüphesiyle Tedavi Görüyorum, Ancak Sonuçları İletilmiyor'

Koronavirüs şüphesi ile Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Burak Akkul, kendisine yeterli bilgi verilmediğini söyledi. Kendisine ve eşine testin sonucunu söylemediklerini dile getiren Teve2'de Çok Gezenti programı sunucusu Burak Akkul, Sağlık Bakanlığı'na sesledi. İşte o anlar...

Kaynak: Burak Akkul

Popüler İçerikler

İpler Yine Gerildi: Farah Zeynep Abdullah, Ödülünü Yılmaz Güney'e Adayan Nur Sürer'e Tepki Gösterdi
Numan Kurtulmuş’un "Anayasanın 3. Maddesi Değişebilir" Önerisi Büyük Tepki Topladı
Esra Erol’un İfşa Ettiği Sahte Mehdinin Müridinin Esra Erol’u Tehdit Ettiği Video Ortaya Çıktı
YORUMLAR
16.03.2020

18 in içerisinde Burak bey ve eşi de var mı ? yoksa eğer kim bilir daha kaç hasta bu şekilde hastanelerde ? Lütfen önlem alın arkadaşlar... Durum sanılandan daha ciddi!

16.03.2020

sayı 18 ise önlem almayacak mısın? yada 100 ün üzerindeyse ne değişecek senin için? durumun ciddiyetini sayılara bağlayıp birde burda yorum yapma bir zahmet.

16.03.2020

İzlediğim kadarıyla çok kaliteli bir insan kendisi, umarım bir an önce iyileşirsin Burak abi

16.03.2020

Neden kendisine bilgi verilmiyor ki? Hani bize karşı hasta mahremiyeti diyerek bilgiler verilmiyor ama hastayı da mı kendisinden koruyorsunuz?

16.03.2020

Türkiye’de böyle bir sistem var ne yazık ki. Hasta oluyorsunuz, 10 çeşit ilaç veriyorlar ama ne hastasısınız söylemiyorlar. Yıllar önce babamı Dr. Sadi Konuk’ta 15 gün yatırdılar mesela hala bilmiyoruz neden olduğunu. Sorduk sorduk söylemediler. KOAH başlangıcı falan olabilir. Ancak kalp krizi falan olacak ki söylesinler. Korona’yı söylemelerini beklerdim aslında, onu da söylemiyorlarmış.

TÜM YORUMLARI OKU (28)