Çocuktan Al Haberi'nin Çakıl Bebek'i Nisan Aktaş'ın Son Halini Görmelisiniz

Bir dönem izleyenlerin gözlerinden kalpler çıkaran program Çocuktan Al Haberi'nin minikleri zaman içerisinde büyüyüp kocaman oldular. Güzelliği ve büyümüşte küçülmüş sözleriyle akıllarda kalan 'Çakıl Bebek' lakaplı Nisan Aktaş da bu miniklerden biri elbette. Eğlenceli yarışmayla tanıdığımız Nisan'ın son halini görmeniz gerek...

Berna Laçin, Bergüzar Korel, Açelya Akkoyun, Evrim Akın ve Doğa Rutkay'ın sunuculuğunu üstlendiği Çocuktan Al Haberi yarışması ekranların şüphesiz en tatlı yapımlarından biriydi.

Birbirinden sevimli miniklerin yarıştığı programda o kadar güzel çocuklar vardı ki... Bunların başında gelenlerden biri de "Çakıl Bebek" olarak anılan Nisan Aktaş'tı.

Evrim Akın'ın sunuculuk yaptığı sezonda ekranlarımıza konuk olan Nisan o dönem tüm izleyenleri de kendine hayran bırakmıştı.

Hazırcevaplığı, güzelliği, zekiliğiyle görenlerde yanaklarını mıncırma isteği uyandıran ufaklığın sözleri de hala sosyal medyada karşımıza çıkıyor.

Bunlardan biri de ''Sevgi süt mü bitsin Evrim Abla? Şeker biter, gece biter, ekmek biter, gündüz biter, hatta bazen çizgi filmler bile biter. Ama sevgi asla bitmez!'' sözüydü...

Yarışmanın üzerinden yıllar geçti tabii. Çakıl Bebek Nisan da kocaman bir kız oldu. Sosyal medya hesabından paylaşılan son haliyle görenlere "maşallah!" dedirtti.

👇👇

👇👇

👇👇

👇👇

👇👇

👇👇

👇👇

👇👇

👇👇

İlginizi Çekebilir

Sinan Akçıl'ın Eski Aşkı Müjde Uzman Hakkında "Tükense Bende Tükenirdi" Demesi Sinirleri Hoplattı!
Sunny Side Up'tan Nerelere: Duygu Özaslan'ın Jennifer Lopez'le Röportajı Yine Bayrak Astırdı!
Ayakta Duramadı: Sahneye Sarhoş Çıktığı Söylenen Serdar Ortaç Kendi Şarkılarının Sözlerini Unuttu!

Popüler İçerikler

Oğuzhan Uğur'dan Diamond Tema'ya Dair Paylaşım: Müslüman Kardeşlerim Yanıtlasın...
Cübbeli Ahmet de Diamond Tema Tartışmalarına Dahil Oldu: "Evlilik Yaşının Kitabını Yazdım"
Almanya ‘Kaçak’ Türklerle Başa Çıkamıyor! Ülkesine Dönene Ayda 2 Bin Euro Veriyorlar
YORUMLAR
23.05.2024

Yıllardır merak ediyordum bu kıza ne oldu diye.. yataktan kalkar kalkmaz ilk aklıma bu takılıyordu.. sağolun bunu haber yaptığınız için..

25.05.2024

Hala çok güzel maşallah 🧿

23.05.2024

saç rengi ne kadar koyulaşmış, ilginç.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ