"Çocuklarınızı Tedavi Ettirin!": Müge Anlı Katledilen İkbal ve Ayşenur'u Unutmadı!

Müge Anlı bugünkü yayınında geçtiğimiz gün vahşice katledilen İkbal ve Ayşenur hakkında konuştu. Genç kızları yarım saat arayla öldüren katil Semih Çelik için 'Çocuklarınızı tedavi ettirin!' uyarısı yaptı.

19 yaşındaki Semih Çelik, İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil isimli iki genç kızı hayatlarının bağrında vahşice katletmişti.

Müge Anlı bugünkü yayınında yaşanan vahşet hakkında konuşmadan edemedi. "Uzun uzun anlatmaya gerek yok. Zaten kamuoyuna yansıdı." diye konuştu.

İşlediği konular üzerinden ailelere uyarılarda bulunan Anlı, "Çocuklarınızı tedavi ettirin. Rahatsızlıkları başkalarının canlarına mal olabiliyor." dedi.

Ayrıca öldürülen genç kızların ailesine sabırlar dileyen Anlı, "Her iki taraf için de çok zor. Ama biz doktora gitmekten çekinirsek bunun sonuçlarından kaçamayız." dedi.

İlginizi çekebilir:

Vahşice Katledilen İkbal ve Ayşenur'un Ardından Müge Anlı'nın Konuşması Duygularımıza Tercüman Oldu!
Narin Cinayetini Gündeme Getiren Didem Arslan Yılmaz Yaşanan Vahşete Tepkisiz Kalamadı!
Aras Bulut İynemli'nin Dizisi Deha Yeni Bölümünde Kadın Cinayetlerine Mesaj Verdi!

Popüler İçerikler

Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i Vahşice Katleden Semih Çelik Hakkında Yeni Detay
Narin Cinayetinde Önemli Gelişme: Ölüm Yeri ve Saati Kesinlik Kazandı!
Sağlık Bakanlığı'nın "Doğal Olan Normal Doğum" Kamu Spotu Tepkilerin Odağında
YORUMLAR
07.10.2024

Tedavi hastalık belirtisi gösterenler içindir. Çocukların hangi kitapları okudukları, hangi eşyalara sahip oldukları, hangi internet ortamlarına, sosyal medya kanallarına takıldıklarına kadar bilmekmzorundasınız. Ebeveynlik kolay iş değil, doğur, büyümesini bekle şeklinde olmaz, katil ve katil destekçisi potansiyel suçlular yetiştirmeyeceksiniz! Mahremiyetlerine malolsa bile ne yaptıklarını bilmek zorundasınız. sadece onların güvenliği için değil, başkalarının güvenliği için de! Ve ben yapamadım evladım yapsıncılığı bırakın, adam gibi eğitin öğretin ilgi gösterin!

07.10.2024

Aileler sorunları olan çocuklarını görmezden geldikçe tedaviyi utanılacak bir şey olarak gördükçe bir gün o çocuklar başka ailelerin gül goncası gibi büyüttüğü yavrularına böyle kıymaya devam edecek ve zaten psikolojik sorunları vardı denilerek unutturulacak .Okullarda ve diğer kurumlarda zorunlu psikolojik danışmanlık verilmeli artık bir şeyler yapılmalı yoksa her gün başka bir gencecik kızı kurban vereceğiz .

07.10.2024

katledildikleri için bilemeyeceğiz ama neden bu çocukla arkadaşlık yapmışlar. bitanesi haberlere göre şikayetçi bile olmuş ama surlara çıkmış peşinden. belki aileside kaçkez görüşme dedi ama gençler laf dinlemiyor özgürlük istiyorlar.

07.10.2024

Bizde kimse başı adlî bir derde girmedikçe psikolojik sorunları olduğunu kabul etmez ki. Aynı durum, kendilerini zor durumda bırakan bir olayın içinden kurtulmak adına cahil olmalarını kabul etmeleri için de geçerli.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ