Çocuklarının Yüzünü WhatsApp'taki Yengeler Gibi Emojiyle Kapatan Mark Zuckerberg'e Gelen Efsane Tepkiler

Twitter'da @uborwetenga adlı bir kullanıcının Meta'nın patronu Mark Zuckerberg'in ailesiyle çektirdiği fotoğrafı sosyal medyada paylaşması olay oldu. Çocuklarının yüzlerini emojilerle kapatan Zuckerberg'e kullanıcılardan tepkiler gecikmedi. Toplanın bakalım kimler ne demiş?

Hepiniz yakından takip ediyorsunuzdur, bugünlerde Mark Zuckerberg ile Elon Musk arasında çok ilginç olaylar yaşanıyor. Geçtiğimiz ay Musk, Zuckerberg'i kafes dövüşüne çağırmış, Zuckerberg de "Konum at" demişti.

Sosyal medya aleminin her bir köşesinde iki dev teknoloji şirketi patronlarının çekişmesi hızla sürerken goygoyları da yapılmaya devam ediyor.

Twitter'da @uborwetenga adlı bir kullanıcının, Mark Zuckerberg'in eşi ve çocuklarıyla çektirdiği fotoğrafa yaptığı yorum sonrasında fotoğraf sosyal medyanın diline düştü. Bakalım kimler Mark abiye neler dedi?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Bunlar da İlgini Çekebilir

"Erkekler Niye Dışarı Çıkınca Yazmayı Unutuyor?" Sorusuna Birbirinden Trajikomik Cevaplar Veren Kişiler
Dişil Enerji Ne Demek Sorusuna Verdikleri Cevaplarla Hepimizi Güldüren Kişiler
İlerideki Kocasından Beklentisini Paylaşarak Herkesin Tepkisini Çeken Kişiye Gelen Birbirinden Sert Yorumlar

Popüler İçerikler

Kenan Sofuoğlu’ndan Milletvekilliği İtirafı: “Hayatımın En Büyük Hatasıydı”
Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!
Nagehan Alçı'dan Canlı Yayında Güldüren Rasim Ozan Kütahyalı Göndermesi: "Neler Çektim"
YORUMLAR
06.07.2023

Şu dikkatimi çekti. Bizim ülkemizde erkekler zengin olunca karısını terk edip genç bir kadınla evleniyor ama Mark Zuckerberg karısıyla normal bir evlilik hayatı sürüyor.Vedat Milor dışında istisna görmedim. Sanki yabancı erkekler daha ahlaklı gibi. Her neyse, nazar değmesin.

Pasif Kullanıcı
07.07.2023

şehir efsanesi gibi sürekli döner eğitimci ortamlarında; işte zuckerberg olsun musk olsun gates olsun çocuklarını teknolojiden uzak eski sistem yetiştiriyor, eski tip okullarda kara tahta-tebeşir ile eğitiyor falan diye...bebeleri görünce lan hakkaten doğru galiba dedim

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ