Çocuklarını Sosyal Medyanın Gözü Önünde Büyüten Özlem Öz'ün İki Yaşındaki Kızına Makyaj Yaptığı İddia Edildi

Magazinbak isimli sosyal medya hesabının yaptığı paylaşıma göre Özlem Öz kızının yüzündeki yara izini kapatmak için makyaj malzemesi kullandı. Detaylar içeriğimizde 👇

Dilan Polat'ın tutuklanmasının ardından başlayan fenomen davası, günümüzün en çok komuşulan konularından biri olmayı sürdürüyor. Bu süreçte Özlem ve Tayyar Öz çifti, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla sürekli gündemde kalmaya devam ediyor.

19 Nisan'da dördüncü çocuklarını kucaklarına alan Tayyargiller, doğuma kadar her anlarını sosyal medyada takipçileriyle paylaşmıştı. Hatta doğum öncesinde yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekmişlerdi.

Üç kızı ve yeni kucağına aldığı oğlu ile ailesini giderek büyüten Öz çifti, zaman zaman çocuklarına olan davranışları, sürekli kayda aldıkları yaşantıları ile dillere düşüyor.

Dördüncü çocuğuna almasıyla paylaşımlarına son hızda devam eden Özlem Öz geçtiğimiz gün takipçilerinden birçok eleştiri aldı.

Magazinbak isimli Instagram hesabının haberine göre, sosyal medya fenomeni Özlem Öz, 2 yaşındaki kızı Mira'ya makyaj yaptı.

Magazinbak'ın paylaştığı fotoğraflarda küçük kızın yara izinin belli olmadığı o görseller kısa sürede Öz'ün takipçilerinden tepki çekti.

İlginizi Çekebilir:

Yaş Farkları Olay Olmuştu: Oyuncu Berker Güven Sevgilisi Nihal Yalçın'la Yaşadığı Aşkı Yere Göğe Sığdıramadı
Geçirdiği Trafik Kazasıyla Gündeme Gelen Youtuber Enes Batur'dan Sağlık Durumuyla İlgili İlk Açıklama Geldi
40 Yıla Kadar Hapisleri İstendi: Dilan ve Engin Polat İçin Hazırlanan İddianamenin Detaylarına Ulaşıldı

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
YORUMLAR
12.07.2024

Şurada az bir vakit haber okumak için vakit ayırıyorum parasi olanın haberi yapiliyor yok çocuğun yüzünde yara varmış takipçiler eleştirmiş cart da curt ne gündem mis vay be sizin yapacağınız haberin ...... hiç gıda denetimini konu aldığınızı görmedik nedense onedio

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ