Çocuklarını Öğretmeninin Görüntüsü Yüzünden Okuldan Alan Influencer Tartışma Yarattı

Öğretmenlik hem iş olarak hem de maneviyat açısından çok zordur. Çocukların bütün hayatını etkileme şansınız vardır. Bunca yük altında bir de öğretmenlerden "uygun" görünmelerini bekleyen bir baba konu hakkında bir Tiktok paylaştı.

Baba, neden bu kararı verdiğini açıklamak için TikTok'ta hikayesini paylaştı. Çok satan yazar, konuşmacı, emlakçı ve influencer Kris Krohn 1,2 milyon takipçiye sahip, bu nedenle videosu çok sayıda insana ulaşmayı başardı.

Şöyle diyor: "Çocuklarımı okuldan aldığım gün bir veli toplantısındaydım ve öğretmen 90 kilo fazlaydı. Ona baktım ve 'Hayır, enerjiniz düşük, depresyondasınız' dedim."

"Gün içinde çocuğumla muhtemelen benden daha fazla zaman geçiriyorsunuz. Ve uyguladığınız etkinin miktarından endişe duyuyorum" dedim diye ekledi.

Devam etti: "Çünkü öğrettiğiniz şey kitapta ne olduğu değil, hayatınızı nasıl yaşadığınızdır. İlham veren bir insan değilsiniz."

Pek çok kişi videoya tepki göstermekte gecikmedi ve pek çok sosyal medya kullanıcısı bu durumdan memnun kalmadı. Bazıları öğretmenin kilosunun bu işe karıştırılmasının çok uygunsuz olduğunu düşündü.

"Öğretmenlerin çoğu aslında ilham vermiyor ve yaptıkları işi sevmiyorlar. Bir de onları sonsuza kadar iş güvencesi altında tutacak gerçekten harika bir sistem var. Kovulamazlar, bu yüzden nefret edebilirler."

"En önemli işlerden birini en kötü ücretle yapıyorlar. Bütün sistem yanlış. Çocuğunuzu devlet okuluna verecek olsaydınız, öğretmenin ne olması gerektiğini düşünürdünüz?"

Pek çok kişi videoya tepki göstermekte gecikmedi ve pek çok sosyal medya kullanıcısı bu durumdan memnun kalmadı. Bazıları öğretmenin kilosunun bu işe karıştırılmasının çok uygunsuz olduğunu düşündü.

Bir kişi cevap verdi: "Fazla kiloluyum ve harika bir öğretmenim! Havalı ve fit olmayabilirim ama yaptığım işte gerçekten iyiyim. Bazı harika noktalara değindiniz ama kiloyu yargılama konusunda beni kaybettiniz."

Bir başkası şöyle dedi: "Hakkında hiçbir şey bilmediği bir konuda konuşan bir başka alfa erkeği. Öğretmenlerin işlerinden nefret etmelerinin nedeni, adi yetişkinlerin adi çocuklara sahip olmasıdır."

Başka bir kişi ise şöyle cevap verdi: "Çocuklarınızı aldığınıza sevindim. Muhtemelen onlar da sizin gibi insanları yargılayacaklardır ve bu dünyada kesinlikle daha fazla olumsuzluğa ihtiyacımız yok!"

Bu arada, bazı insanlar onun görüşlerine katılıyor gibi görünüyordu; bir kişi şöyle yazdı: "Gördüğüm en iyi ve en dürüst video!"

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

İlginizi çekebilir:

Okul Bahçesindeki Etkinliğe İmam Getirtilip Kur'an Okutuldu
İmam Hatip Öğrencileri Yıl Boyu Okul Yerine Tarikata Gitmiş
Öğretmen Atandı: Zilan Patır Hem Okuluna Hem de Öğretmenine Kavuştu

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Ünlü Voleybolcu Üçüncü Kez Evlendi: 'Biz Yine Evlendik Hat-Trick'
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
25.10.2023

ya sen ne anlatiyon be abla gozunu seveyim be abi. bu kadar sacmalik da fazla. ayrica sana kotu bi haberim var dayi, ogrettikleri sey tam da kitaplardaki sey. hayati nasil yasadiklariyla ilgilenmiyoruz, onlar da bunu ogretmiyor zaten. ogretmenler kurtulmus neyse ki, en iyisini yapmissin.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ