Çocuklarına Not Bıraktı! Emekli Asker Kanser Hastası Eşini Kravatla Boğup İntihar Etti

Ankara'da Kara Kuvvetleri Komutanlığı'ndan emekli asker Mehmet Yıldırım (70) karaciğer kanseri hastası eşi Hamiyet Yıldırım'ı (74) kravatla boğduktan sonra tabanca ile yaşamına son verdi.

Olay, sabaha karşı 2 çocuk sahibi olan Yıldırım çiftinin yalnız oturduğu Keçiören ilçesi Şenlik Mahallesi'ndeki evinde meydana geldi.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı'ndan emekli asker Mehmet Yıldırım, bir süredir hastalığı nedeniyle yatağa bağımlı yaşayan eşinin odasına girdi. Mehmet Yıldırım, eşi Hamiyet Yıldırım'ı kravatıyla boğduktan sonra oğlunu telefonla aradı.

"Her şeyi ben yaptım, hakkınızı helal edin"

Yıldırım, 'Her şeyi ben yaptım, hakkınızı helal edin' dedikten sonra tabancasını alıp, başına dayayarak ateşledi. Silah sesini duyan komşuları polis ve 112 Acil Servise haber verdi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Hamiyet Yıldırım'ın öldüğü belirlendi.

Ağır yaralanan Mehmet Yıldırım ise ilk müdahalesinin ardından ambulansla Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Mehmet Yıldırım da doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Mehmet Yıldırım'ın çocuklarına intihar notu bıraktığı da ortaya çıktı. Yıldırım'ın 'Oğluma telefon ediniz' diyerek çocuklarının telefon numarasını yazdığı notta, 'Bağışlayın; kendi hür irademle yaptım. Babanız Mehmet Yıldırım' ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Yıldırım çiftinin evli olan iki çocuğunun dün akşam eşleriyle birlikte anne ve babasını ziyaret ettiği de belirtildi.

Yalıntaş Göleti Kurudu: Flamingolar Yaşam Mücadelesi Veriyor
Türk Lirası’ndaki Değer Kaybı Dışişleri’ne Pahalıya Patladı
ABD'de Yayılan, İlaçlara Dirençli 'Candida Auris' Mantar Hastalığı Nedir?

Popüler İçerikler

Konuşanlar'ın Hasan Can'ı Evinde Kaza Geçirdi: Acil Ameliyata Alındı!
8 Yaşındaki Kızını da Alıp Üvey Oğlu ile Kaçan Kadın Müge Anlı'yı Çileden Çıkardı!
Metin Akpınar'ın Kızı Duygu Nebioğlu Yine Ateş Püskürdü: "Birinci Bölüm Bitti, İkinci Bölüm Geliyor"
YORUMLAR
26.07.2021

Kendimi bir an olsun onun yerine koydum da dünyada çaresizlikten daha kötü bir durum yok.

26.07.2021

ötenazi haktır, yasal da olmalı!

26.07.2021

belki garip olucak ama çıkış olmayınca tam bir asker olduğunu göstermiş işte benim bildiğim asker böyle böyle komutanla ölüme giderim tam atatürkçü mekanı cennet olsun eşiyle beraber

26.07.2021

Bize burdan konuşması kolay geliyor ama lütfen insanları bilmeden yargılamayalım.Kimisine doğru kimisine yanlış ama sonuçta bu insanın kendi tercihi.O yaşta insanın kanserden kurtulma şansı az olduğunu düşünerek eşinin kemoterapi vs ile acı çekmesine gönlü razı olmamışır.

TÜM YORUMLARI OKU (13)