Çocukların Eline İdam İpi Vererek Fotoğraf Çektiren Öğretmen Büyük Tepki Çekti!

Dün akşam saatlerinde sosyal medyada dolaşıma giren bir fotoğraf büyük yankı uyandırdı. Fotoğrafta ellerinde ipler bulunan öğrenciler ve öğretmenleri Aydın Erekmen poz veriyordu.

Başta iyi niyetli olarak düşünen herkes o iplerin izci ipleri olabileceğini düşündü, çünkü öğrencilerin boynunda izci fuları bulunmaktaydı. Fakat öğretmenin Facebook üzerinden bu fotoğrafı paylaşarak yazdıkları olayın vehametini gözler önüne serdi.

Öğretmen Facebook hesabında fotoğrafı; “Ya devlet başa Ya kuzgun leşe… Başkaaaan…! Adalet istiyoruz” yorumuyla paylaştı.

Sosyal medyada büyük tepkilere neden olan fotoğraf öğretmenin ilk vukuatı değil. Erekmen'in diğer Facebook paylaşımlarından birinde kendi çocuğunun eline silah verip 'Eğitime devam' notu paylaştığı görülüyor.

Fotoğrafın altındaki yorumlarda ise bir arkadaşının 'Pkk'ya hazırlık mı?' sorusuna 'Yeni Türkiye'ye hazırlık diyelim' cevabını veriyor.

Erekmen’in, arabasına da, ‘adalet istediği’ yorumuyla aynı urganı taktığı ve çocuklara izci ipi değil idam ipi tutturduğu çok net anlaşılıyor.

Arkada 'Şehitler köşesi' adı verilen pano bölümünde idam ipi de dikkat çekiyor.

Paylaşımlarının yayılmasından sonra Facebook hesabını kapatan öğretmene tepki artarak devam ediyor.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Gelen tepkilerden sonra okul yönetimi: ''Öğretmenle görüştük. Öğretmenimizin bir izcilik faaliyeti var. İzci düğümleri ile ilgili bir çalışma yaptığını söyledi. Biz de o şekilde yorumladık" şeklinde açıklama yaptı.

Son olarak da skandal fotoğraflardan sonra CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’a yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi.

Bakan, verdiği önergede “Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı, devletin okulunda görev yaptığı bilinen, fotoğraftaki öğretmenin kim olduğu, hangi okulda görev yaptığı belirlenmiş midir? Çocukların eline idam ipi vererek fotoğraf çektiren, bunu da sosyal medya hesabında paylaşan, ‘eğitimci’ olduğu iddia edilen bu şahıs hakkında soruşturma başlatılmış mıdır? Başlatılmadıysa Bakanlık bu şahıs hakkında ne gibi bir cezai işlem uygulayacaktır?” diye sordu. 

Çocuklara İdam İpi Veren Öğretmen Açığa Alındı ve Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
13.12.2016

Ellerinde iple fotograf cektiren sinif ogretmeni ve ogrenciler, "neden su sehirde hic patlama olmuyor" diye soran ustune bir de "onlar gavur da ondan" diye yorum yapan insanlar, "benden daha fazla yemek yedi" diye birbirini bicaklayan kankalar, dugunde "benim istedigim sarki calmadi" diye tasli sopali birbirine giren aileler... Toplumca ruhen ne kadar saglikli oldugumuzu gosteren muthis haberler.

13.12.2016

Nedense hepsi aynı cenahtan geliyor.

13.12.2016

Her boktan insani öğretmen yaparsa eğitim sistemi bu olurdu. Gel de de hadi Türkiye'yi gelecek nesil kurtaracak.

Pasif Kullanıcı
13.12.2016

Geleceğin işid cilerini yetistiriyor.

TÜM YORUMLARI OKU (68)