Çocukların Camide Selam Komutan Marşı Okuyarak Hamaney ve Humeyni Posteri Önünde Asker Selamı Verdiği İddiası

İstanbul'da bir camide Humeyni ve Hamaney posterleri asıldığı ve onlarca çocuğun da bu posterler önünde asker selamı verdikleri iddia edildi.

Aykırı.com.tr'de yer alan habere göre, Hatt-ı İmam Platformu tarafından İstanbul'un Bağcılar ilçesinde bulunan İmam Zeynel Abidin Camii’nde Humeyni’yi anma programı gerçekleştirildi.

O programda ise camide bulunan onlarca çocuğun 'Selam Komutan' marşı söyleyip Hamaney ve Humeyni'nin posteri önünde asker selamı verdiği iddia edildi.

O görüntülerin ise İran Devrim Muhafızları Ordusuna bağlılığıyla bilinen TasnimNews tarafından paylaşıldığı belirtildi: 👇

Popüler İçerikler

Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
07.06.2022

Ne kadar ne idüğü belirsiz insan varsa hepsi Türkiye'ye geldi ya da getirildi.Şimdi kimdir bunlar ? Şii midir ? Haşdi Şabi milisi midir nedir ? Yarın bu tipler eliyle Türkiye'yi;Suriye ve Irak gibi karıştırmaya kalkacaklar...

07.06.2022

Yaşına cinsiyetine ırkına bakmadan şunların hepsini vurmak lazım.

07.06.2022

Bir gün ülke karışırsa ve hepimiz topyekün bir iç savaşa sokulursak youtube sokak röportaj videolarını tek tek baştan izleyeceğim. İşte o zaman bu ülkenin bu hale getirenlere şak şak tutanlar en büyük düşmanım olacak.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ