Çocukları Böyle Kandırmaya Çalıştı: “Anneme Dua Edin, Gelin Gidelim”

Adana’da güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler aileleri korkuttu. Kimliği belirsiz bir kişi, bahçede oynayan çocuklara para vererek “Anneme dua edin, gelin gidelim” diyerek kandırmaya çalıştı. Polis ekipleri kimliği belirsiz şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Adana’nın Çukurova ilçesinde 6 yaşındaki M.N.B., R.Ç. ile N.T.’nin yanına yaklaşan bir kişi çocuklara para vererek kandırmaya çalıştı.

Söz konusu kişi çocuklara para vererek "Anneme dua edin" dedi, ardından da çocuklara "Gelin gidelim" tarzı söylemlerde bulunup olay yerinden uzaklaştı.

6 yaşındaki M.N.B.’nin annesi Burcu Bulut, "10 gün öncesinde de çocuklar bahçeye indiklerinde sakallı birisi 'çok tatlısınız' diyerek çocukların fotoğrafını çekmek istemişti. Gördüğünüz zaman bize haber verin dedik, sonrasında çocukları bir daha aşağı indirmedik. Hafta sonu kapının önünde oynamaları için komşumun eşliğinde indirdik. Komşum 5 dakika markete kadar gittiğinde bu sırada bir kişi geliyor. Gelen kişi çocuklarımıza para veriyor. Çocuğum hemen yukarı çıkarak durumu bize anlattı. Sakalları vardı, uzun boylu birisiydi, ısrar etti biz almadık. 'Alın işte, annem hasta ona dua edersiniz' dediğini söylediler" diye konuştu.

6 yaşındaki N.T.’nin annesi Ayşe Tan ise, "Biz bu apartmanda oturuyoruz, çocuklarımız oynasın diye aşağı indiriyoruz. Saniyelik oluyor, çocuklarımızı güvenip aşağı indiremeyecek miyiz? Can güvenliğimiz yok. Çocuklarımızın kendimizin can güvenliği yok. Yetkililerin bir an önce çözüm bulmasını istiyoruz" diye konuştu.

Şüpheli şahsın görüntüleri 👇

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Bu Sefer Korkulan Olmadı: Diyarbakır’da Kaybolan Rümeysa Bulundu
Şeyda Polisi Şehit Eden Suç Makinesi Yunus Emre Geçti'nin Kuzeni Tutuklandı: Silahlı Paylaşımları Ortaya Çıktı

Popüler İçerikler

Şova Devam! Dilan Polat Kocası Engin Polat'ın Namaz Kılmaktan Moraran Dizlerini Gösterdi
Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri
Sima Tarkan'ın İtalya Düğününün Şık ve Rüküşlerini Sizin Oylarınızla Seçiyoruz!
YORUMLAR
25.09.2024

artık sokaklar çok ama çok güvensiz eskiden ne güzel komşular birlerine güvenirlerdi sokaklar güvenliydi ama şimdi ise artık eskisi gibi degilll

25.09.2024

komşular yine birbirine güveniyor, haber bunu destekliyor zaten, komşu markete gittiğinde adam geldiğine göre, komşu göz kulak olmasa neler olurdu, adam da zaten tanıdık değil eskiden de anneler hep uyarırdı ve böyle tiplerle karşılaşırdık (80lerde)

25.09.2024

Yüzünü netleştirip paylaşşaydınız keşke kapatmak yerine

25.09.2024

tabi tabi sonra herkes bir tanıdığına benzetip birilerini zan altında bıraksın, ya da sokakta görüp benzettiklerinin üzerine atlasın bizim mahalleye dadanan sapık diye...

25.09.2024

Hayir daha önce böyle bir olay olmuş zaten, çocukları da komşuna emanet ediosun, komşu kalkıp markete gidiyor muhtemelen kendi çocuğu da orda. Ben olsam gidemem markete cocuklar bana emanet edilse. Oglan parayı alıyor belki yalnız olsa yurücek gitcek adamla merak edip. Allahtan kızlar kulaktan kulağa konuştu ondan korktu kaçtı hemen şikayet etcekler diye.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ