Çocuklara Uyuşturucu Teklif Etmiş: İzmir'de Trans Bireyler Arasında Öldüresiye Kavga

İzmir'de, bir grup trans bireyin tartıştıkları başka bir trans bireyi öldüresiye dövdüğü anlar, cep telefonu ile görüntülendi.

Konak ilçesi Alsancak semtinde iki trans birey arasında tartışma çıktı. Bu kişilerden biri, diğerine önce cam şişe fırlattı, ardından da tekme tokat vurmaya başladı. Olayı gören bir grup trans birey de kavgaya dahil oldu. Grup, saldırdıkları kişiyi dövüp üzerine saksı attı. Kavga çevredekilerin müdahalesi ile son buldu.

Dövülen kişinin çocuklara uyuşturucu teklifinde bulunduğu, diğer kişinin buna tepki gösterince kavganın çıktığı öne sürüldü. Dövülen kişinin şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
28.10.2020

Bir Trans bireyin bir çocuğa uyuşturucu verdiğini ya da teklif ettiğini görmüşler ve diğerleri de 'Sen napıyorsun lan?!' demiş kavga başlamış. Haklılar. Helal olsun. Bizzat gözlerimle de görmüştüm böyle bir olay. Bundan yıllar önce, yurt arkadaşlarım dışarı çıkalım demişlerdi bir akşam ve çıkmıştık. Ama ben o ortamları sevmediğimden boğulmuştum ve dışarı hava almaya çıkmıştım. O sırada Sokağın karşı ucunda bir adam bir çocuğa bir şeyler diyordu ve yanaşıyordu. 10 yaşlarında bir oğlan çocuğuydu. Trans bireylerin de sokağı hemen o taraftaydı. Ve trans bireylerden birisi gördü bu olayı. Hemen çocuğu korumaya alarak adama küfretti. Oradan gitmesini ve çocuğa yaklaşırsa onu geberteceğini söyledi. Sonra adamla biraz atıştılar ama adam gitmek zorunda kaldı. Trans birey de çocuğa dikkatli olmasını falan söyledi sanırım. Ve yiyecek bir şeyler aldı. Çocuk hangi hetero bireyin(Bunu bilerek söylüyorum) doğurup sokağa attığı bir çocuktu bilmiyorum ama o gece olan olayı hiçbir zaman unutamadım.

28.10.2020

Şimdi bu olayı görünce normal geldi gayet. Sizlerin sapık dediği, hor gördüğü bu insanlar bir gün hayatınızı ya da çocuğunuzun hayatını kurtarırsa anlarsınız belki. Her kesimden iyi de kötü de insan olduğunu unutmayın. Ve insana sadece insan olarak bakmanız dileğiyle.

Pasif Kullanıcı
28.10.2020

Başlıktaki iddiayı haber içeriğinde göremeyince hayal kırıklığına uğradım. Anladığım kadarıyla dayak yiyen kişi uyuşturucu teklif etmiş ama içerikten uyuşturucu teklif edenin kim olduğu belli olmuyor. Dayak yiyen mi uyuşturucu teklif etmiş yoksa uyuşturucu teklif edene tepki gösterdiği için diğerleri birinin üzerine mi çullanmış?

28.10.2020

24 yaşlarındayız, üç kız arkadaş eve döneceğiz taksi bekliyoruz. Saatte daha 23:30 falan. 4-5 tipleme önce baktı, sonra laf attı. Tabi verdik ağzının payını. Fakat aranıyorlar. Dedik yürüyelim şöyle, Cinnah caddesine girdik. Bu şerefsizler de bizi takip ediyor. Polis çağırırız falan, tartışma aldı başını gitti; derken bir ses "Ne oluyor lan orada?" diye. Trans ablalar! Sordular bize, bizde anlattık. Trans ablalar, bu yavşakları bir dövdüler, yer misin yemez misin! Sonrada bizi taksilere bindirip gönderdiler evimize. Ondan beridir daha çok severim genelde kendilerini. Bakmayın çoğu hayatın sillesini yemiş insanlar. Size sille vurmazlar kolay kolay bir neden yoksa. Hatta sıkıştığınızda yardım istemekten hiç çekinmeyin. Şimdi size "laf" gibi gelebilir ama bir gün deneyin derim...

TÜM YORUMLARI OKU (13)