Çocuklar Üşümesin Diye: Okul Harçlığı İçin Simit Satmaya Çalışan Ancak Satamayan Çocuğun Yardımına Koşan Güzel İnsanlar!

Henüs 9 yaşında... Sokakta simit satarak harçlığını çıkarmaya çalışan ancak tüm simitlerini satamayan çocuğun yardımına koştular! Çocuklar Üşümesin ekibi tarafından yapılan o iyilik anlarını izliyoruz...

NOT: Fazla biriken para ile çocuğa mont alınmış...

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
17.12.2019

O çocuğun okumaya, eve gelince sıcak yemek bulmaya sevilmeye ihtiyacı var...Ne yazık ki elden bu kadarı geliyor. Hayat sana hep güzel sürprizler yapsın çocuk.

18.12.2019

O kadar olumsuz yorum içerisinde en güzel yorum bu olmuş.

17.12.2019

Bunun şikayet edilmesi lazım. Lütfen sokakta çalışan ya da dilendirilen bir çocuk gördüğünüzde bakanlık, polis vs arayın şikayet edin bu bir çocuk istismarıdır çünkü. Hem ders çalışıp, hem "harçlık çıkartmaya" çalışan çocuklar sömürülüyor. Şikâyet edin gerekirse ailesinden alınsın. Bu alışkanlığı bir edinsek kimse bakamayacağı çocuğu doğurup, çalıştırıp, sırtından geçinmeye kalkmaz. Anası babası ne bok yiyor bu çocuğun? Evde küçük kardeşine mi bakıyor?? 50 yıl önce belki romantik, belki iç yakiciydi ama şu an sinir bozucu. Çocuklar okula gider, spora gider, parka gider ama eve ekmek parası kazanmaya gitmez.

17.12.2019

Çözüm de açıklarsan seviniriz. Şikayet edince bu çocuğun ailesi bir anda zengin olmayacak. Ailesi fakir olabilir ve bu çocuk kendi rızası ile harçlık kazanabilir. Devlet el koyunca çocuk esirgemede daha iyi bir hayatı olacağına inanıyormusun peki.

Pasif Kullanıcı
18.12.2019

montuda elinden alırlar parayıda...yarın gene kazakla

TÜM YORUMLARI OKU (15)