Çocuklar Duymasın 'Mary' Demet Tuncer'in Son Hali Şoke Etti!

Bir döneme damgasını vuran Çocuklar Duymasın dizisinde 'Mary' karakterine hayat veren Demet Tuncer, yıllar sonra ortaya çıktı. Eşiyle birlikte Amerika'da yaşayan Demet Tuncer'in müthiş değişimi şaşırttı. İşte ünlü oyuncunun son hali...

Demet Tuncer'in Müthiş Değişimi!

Uzun süredir ABD'nin Portland kentinde yaşamını sürdüren 46 yaşındaki Demet Tuncer'in yıllar içerisindeki değişimi gündem oldu.

Saçını koyu renge boyatan ve gözlük takan Tuncer, son haliyle sevenlerini bir hayli şaşırttı.

Demet Tuncer'in son yıllarda oyunculuğun yanı sıra, şarkıcılık ve motivasyon konuşmacılığına daha önem verdiği öğrenildi.

Demet Tuncer Kimdir?

Demet Tuncer, 1975 yılında İstanbul'da hukukçu bir ailenin kızı olarak doğmuştur. Bir ablası vardır. 1990 yılında ortaokulu bitirdiği yıl birincilikle kazandığı devlet bursuyla gittiği Amerika Birleşik Devletleri'nde Birleşmiş Dünya Kolejleri'nde lise eğitimini tamamladı. Lise eğitiminden sonra 1993-1997 yılları arasında Amerika'nın New Mexico eyaletinde siyasal bilgiler ve müzikal tiyatro eğitimini sürdürdü. Bu sırada ilk radyo programı olan Amerika'da 'Türk Lokumuyla iki saatte Dünyayı Devr-i Alem' i yaptı.

TABA - AmCham'in ( Türk - Amerikan İşadamları Derneği- Amerikan Ticaret odası) genel müdürlüğünü 1,5 sene yaptı. Bu sırada Türkiye'ye gelen ABD. Başkanı Bill Clinton'un konferanslarını düzenledi.

Demet Tuncer, 2002 yılında başlayan 'Çocuklar Duymasın' adlı dizide canlandırdığı Amerikalı Patron Mary Smith karakteriyle tanındı.

Demet Tuncer, birçok müzikalde oynamış olup seslendirdiği bazı şarkılarda bulunmaktadır.

Demet Tuncer Rol Aldığı Yapımlar?

2009 - Yahşi Batı (Mary Ann) (Sinema Filmi)

2004 - Kadın Terzisi (Sinema Filmi)

2004 - Arapsaçı (Sinema Filmi)

2002 - Çocuklar duymasın (Mary Smith) (Tv dizisi)

Popüler İçerikler

Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Araştırmaya Göre, Erkeklerin Evlendikten Sonra IQ Seviyeleri Büyük Oranda Düşüyor