Çocuklar Duymasın'ın 'Mary’si Demet Tuncer Kendisine Yıllar Önce Gelen CIA Teklifi İtirafıyla Şoke Etti!

'Çocuklar Duymasın' dizisinde hayat verdiği Amerikalı 'Mary' karakteriyle adını büyük bir kesime duyuran Demet Tuncer daha önce hiç duymadığımız itiraflarda bulundu. Habertürk'e konuşan Tuncer, yıllar önce CIA'den teklif aldığını açıkladı.

Pek çoğumuz bir dönemin en beğenilen oyuncularından olan Demet Tuncer'i tanıyoruzdur. Kendisini unutulmaz dizi Çocuklar Duymasın'dan biliyoruz.

Amerika'da oyunculuk eğitimi aldıktan sonra ilk defa dizide rol alıp Amerikalı 'Mary' karakterine hayat vermişti kendisi.

Hem ilk sezonlarda hem de son sezonlarda izleyicisinin karşısına çıkan Tuncer, sempatik tavırlarıyla da gönülleri fethetmişti.

Uzun zamandır yaşamına 15 yaşında burs alıp gittiği Amerika'da devam ettiren Tuncer geçtiğimiz günlerde Habertürk'e açıklamalarda bulundu.

"15 yaşında Türkiye’yi temsilen ABD-Türkiye ortak bursuyla United World College’dan (UWC-USA) tam burs kazandım. Uluslararası Bakalorya diplomamı aldıktan sonra ABD’de üniversite eğitimimi tamamlayıp Türkiye’ye döndüm" açıkalamasının ardından hepimizi şoke eden itiraflar da geldi.

Üniversitede siyasal bilgiler okurken CIA’den teklif aldığını söyleyen Demet Tuncer "Uluslararası güvenlik dersimize giren ve CIA’de analist olarak çalışan profesörle birkaç makalede birlikte çalışmıştık. İstihbaratın insan unsuruna olan merakımı fark etmiş olmalı ki, benimle çalışmaya devam etti" ifadelerini kullandı.

'İnsanları okumak, psikolojik kalıplarını analiz etmek ve beden dillerini anlamak beni her zaman heyecanlandırıyordu ve bu konuda oldukça başarılıydım. Kariyer haftasında, hocam bana ilginç bir soruyla yaklaştı: 'Demet, ajans için çalışmak ister misin?' Soruya şaşırarak 'Benim ajansla ne işim olabilir ki? Ne boyum uzun, ne yapım mankenlere uygun,' dedim. Sonrasında profesör, Merkez İstihbarat Ajansı’nın (CIA) neden beni istediğini açıkladı.'

"Seni ülkende üst düzey bir bürokrat ya da diplomat yaparlar ve zamanı geldiğinde senden sadece tek bir şey isterler. Bu düşünce midemi bulandırdı ve teklifi reddettim. O yaşta böyle bir cümle kurduğuma hâlâ inanamıyorum; sanırım bu sözler ailemin değerlerinden döküldü: 'Üzgünüm, ben ne ailemi ne de ülkemi satarım."

İlginizi Çekebilir

Altın Portakal Film Festivali'nde Ödül Alan Nur Sürer Başarısını Yılmaz Güney'e Adadı!
Ezgi Mola, Gebze'de Yaşanan Hayvan Katliamı Sonrası Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'e Ateş Püskürdü!
Demet Özdemir'in Ardından Bir İlk: Oğuzhan Koç'un 'Dilek Taşı'nın Yıldızıyla Aşk Yaşadığı Ortaya Çıktı!

Popüler İçerikler

T24 Rapor Sonuçlarını Paylaştı: "Köfteci Yusuf'ta Domuz Eti Bulundu"
Gelinim Mutfakta'nın Popüler Kaynanası Beyhan Hanım'ın Kaşlarının Bi' Garip Değişimi
Numan Kurtulmuş’un "Anayasanın 3. Maddesi Değişebilir" Önerisi Büyük Tepki Topladı
YORUMLAR
13.10.2024

Vatanseverlik bizim ülkede bazılarına çaksan girmez. Hatta bu kadın bunları söyleyince yemin ederim -geri zekalı yaa- diyenler bile olmuştur. Gazı Mustafa Kemal Atatürk'ün ülkeyi sırtlayıp kurarken başına gelenleri, çektiği çileleri bir okusanız,bir bilseniz. Sosyal medyanın-bayrak dediğiniz bir bez parçası, vatan dediğiniz sınırları insanlar tarafından çizilmiş bir toprak parçası abartmayın- diyenerleri baş tacı ettiklerini asla gözardı etmeyin.

13.10.2024

helal sana ama bunca sene bunu açıklama için niye bekledin acaba🤔🤔

13.10.2024

CIA'e girip Türkiye için ajanlık yapsaydı mesela olamaz mıydı.. Yakalanırsa kelle giderdi evet ama o vakte kadar bayağı faydalı olabilirdi yada ben çok film izledim..

13.10.2024

İki taraflı ajanlık her zaman büyük ülkeye yarar.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ