Çocuklar Duymasın'ın Emine'si Melek Şahin Kendisine İş Teklifi Gelmemesine İsyan Etti

Çocuklar Duymasın dizisindeki Emine karakteriyle tanıdığımız oyuncu Melek Şahin, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla sektöre isyan etti. Kendisine iş teklifi gelmediğini belirten Şahin, kırgın ve üzgün olduğunu belirtti.

Çocuklar Duymasın dizisindeki Emine karakteriyle hafızalarımızda yer edinen oyuncu Melek Şahin, uzun süredir Emine rolünden başka bir rolle ekranda görülmedi.

İlk olarak Ayrılsak da Beraberiz dizisiyle ekran yolculuğu başlayan Şahin, Emine karakterini ilk olarak burada canlandırmış, Emine daha sonra Çocuklar Duymasın'da da karşımıza çıkmıştı.

Çeşitli sinema filmleri ve dizilerde rol alsa da uzun süredir ekranlardan uzak kalan Şahin, Instagram hesabından sektöre isyan etti.

Kendisine rol teklifi gelmemesi üzerine sıkıntılar yaşadığını yazan Şahin, sosyal medyadan kırgınlığını şu sözlerle belirtti:

"Kiralık evim kentsel dönüşüme girdi ve ben 3 katı kira ödeyerek başımı sokacak zar zor bir ev bulabildim. Yaşam koşulları hepimiz için gerçekten çok zor ve artık gerçekten isyanlardayım…"

"TV tarihinde damgasını vurmuş bir dizi oyuncusu olmaktan onur duysam da özellikle son 5 yıldır reddettiğim işler ve tiyatro hariç onlarca dizi film reklam projesi varken niçin yer alamadığımı öğrenmek ve sorgulamak istiyorum."

"Çünkü 4 yıl tiyatro oyunculuk okudum. Emek harcadım. Mesleğimi çok seviyorum ve paramı da bu şekilde kazanıyorum. Çok kırgınım, üzgünüm. İsyanlardayım…"

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Tez Konusu Olarak 'Çocuklar Duymasın' Dizisini Seçen Kullanıcının Muhteşem Tespitleri
Çocuklar Duymasın'ın Beton Orçun'u Alp Eren Khamis'in Son Halini Görünce Ufak Çaplı Bir Şaşkınlık Yaşacaksınız

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR

5 yıl iş reddedersen kabul etmıyor diye gelmekten vazgecebilirler ki. ama ablacım sendede kafa yok. eğitimli diyemi alıyor o insanları çoğusu o işleri. az sansasyon yarat, sağda solda polemiklere gir, insanlara sataşan laflar at. kaliteli kalifiye insan dönemi pek çok işte bitti , bitti.

11.07.2023

Boş yapma emineee çay yap

11.07.2023

reddettiğim işler ve tiyatrolar hariç diyor e işin varmış işte . Zaten o dizide de yan roldü,dev markaların reklam yüzü olmayı mı umuyordu ki . Çok yetenekli, eğtimli ve başarılı vs olabilir ama hayatın gerçekleri var bir de. Şu an genç ve güzel olanlar ön planda . Şartlar böyle

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ