Çocuklar Duymasın'ın 'Dekolte Kafa' Selçuk Bey'i Mehmet Auf Yıllar Sonra Ortaya Çıktı!

Bir dönemin efsane dizisi Çocuklar Duymasın'ın 'dekolte kafa' lakaplı Selçuk Bey'ini hepiniz hatırlarsınız. Mehmet Auf tarafından canlandırılan Selçuk Bey, Meltem'in şirketindeki müdürdü. Çocuklar Duymasın'la tanıdığımız Mehmet Auf uzun süredir ekranlarda görünmezken yıllar sonra ortaya çıktı.

Bir dönemin efsane dizileri arasında yer alan Çocuklar Duymasın'ı muhakkak izlemişsinizdir.

2002-2019 yılları arasında yayınlanan dizi pek çok karakteriyle hala unutulmazlar arasında yer alıyor. Bunlardan en bilineni ise Meltem'in iş yerindeki müdürü Selçuk Bey!

Vatan Şaşmaz'ın canlandırdığı Engin karakteriyle ayrılmaz bir ikili olan Selçuk Bey, Engin tarafından kel olduğu için 'dekolte kafa' lakabıyla dizide yer alıyordu.

Dizinin yeniden çekimlerinde de yer alan Selçuk Bey'i Mehmet Auf canlandırırken, Auf'u Çocuklar Duymasın dışında çok az işte gördük.

Diziden ayrıldıktan sonra gözlerden uzak bir hayat süren Mehmet Auf şimdilerde ne yapıyor diye meraklanırken, kendisi bambaşka bir mesleğe adım atmış.

ODTÜ'de Makine Mühendisliği okuduktan sonra California Polytechnic State University, Faculty Of Environmental Sciences bölümünde Yapay Zeka konusunda yüksek lisans çalışmaları yapan Auf kendini eğitime adamış diyebiliriz.

Akademik çalışmalarına Türkiye'de devam eden Auf, ODTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümünde MBA yaptıktan sonra kariyerine ODTÜ ve Bilkent gibi üniversitelerde öğretim görevlisi olarak devam etmiş.

Son olarak TRT 2 de yayınlanan ‘’Şeytanın Avukatları’’ adlı programı hazırlayıp sunan Mehmet Auf şimdilerde motivasyon konuşmacısı olarak kariyerine devam ederken, kişisel gelişim alanında birçok kitap yazmış.

Çeşitli organizasyonlarda yer alan Mehmet Auf, kariyer ve eğitim hayatına dair pek çok deneyimini dinleyicilerle paylaşıyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Çocuklar Duymasın'ın Emine'si Melek Şahin Kendisine İş Teklifi Gelmemesine İsyan Etti
Çocuklar Duymasın'ın Psikolog Sinan'ı Nejat Birecik'i Görünce 'Yıllar Acımamış' Diyeceksiniz
Çocuklar Duymasın'da Sekreter Yasemin Olarak Tanıdığımız Meriç Acemi'nin Kaleme Aldığı Başarılı Diziler

Popüler İçerikler

Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Ateşe Düşmeyen Kimseyi Bırakmayan Yılmaz Morgül Şarkısı Kaldırılınca Çareyi Mert Demir Gibi Söylemekte Buldu
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!