Çocuk Yaştaki Kuzenleri Birlikteliğe Zorlayan Anne-Babaları Tutuklandı

İzmit'te, 11 yaşındaki amcasının oğlu D.Ç.P. ile birlikte yaşamaya zorlanan 14 yaşındaki N.P. adlı kız çocuğu, polise sığınıp, zorla evde tutulduğunu ve devlet yurdunda kalmak istediğini söyledi. Soruşturma kapsamında, N.P.'nin anne- babası ile amcası ve yengesi mahkemece tutuklandı.

DHA'nın aktardığına göre, İzmit'teki polis merkezine geçen hafta giden N.P., yaklaşık 4 ay önce, amcasının oğlu D.Ç.P. ile birlikte yaşamaya zorlandığını, amcası ile yengesinin kendisini zorla evde tuttuğunu ve dışarı çıkmasına dahi izin vermediğini söyledi.

Ailesine teslim edilmek de istemedi

N.P., amcasını ve yengesini çorap satma bahanesiyle ikna edip, polis merkezine geldiğini anlattı. Ailesine de teslim edilmek istemediğini belirten N.P., devlet yurdunda kalmak istediğini söyledi.

Anne ve babalar tutuklandı

N.P.'nin şikayeti üzerine cumhuriyet savcısına bilgi verildi. N.P., devlet korumasına alındı. Polis, küçük kızın annesi N.P., babası M.P., amcası Ç.P. ve yengesi S.P.'yi gözaltına aldı. Kuzen D.Ç.P. de soruşturmada mağdur olarak yer aldı. Adliyeye sevk edilen N.P.'nin anne- babası ile amcası ve yengesi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
11.07.2019

Anne baba olmak için bazı testlerin geçilmesi gerek bence çatır çutur doğurup atıyolar. İkisi de küçücük ne birlikteliği allah aşkına

11.07.2019

akraba evliliği yani ensest ilişki çok iğrenç bir şey bunu yaptıranlar yapanların kesin akli dengesi yerinde değildir

Bu durum zaten baştan aşağı saçmalık. ama konu ensest ilişkiyse, ensesti ne olduüğunu tam anlamamışsın akrdeşim. Aile içi ilişki ensesttir tanımı malesef hatalı! Kuzenler ensest olmuyor. Nikah düşmeyenler Ensesttir. Kuzenle evlilik her ne kadar bana göre normal gelmese de nikah düştüğünden ensest değildir.

11.07.2019

Kız ya o evden çıkamasaydı düşünmek bile istemiyorum. İki çocuğun da psikolojisi yerindedir umarım . 11 ve 14 yaş nedir ya kuzen bir de Allah ıslah etsin.

TÜM YORUMLARI OKU (31)