Manisa'da Çocuk Parkında Dehşet

Dehşet verici haber Manisa'dan geldi. Sabah evlerinden çıkıp işe gidenler, gördükleri karşısında şoke oldu. Turgutlu ilçesinde bir şahıs, kendisini çocuk parkındaki kaydırak demirlerine asarak intihar etti.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir kişi, kendisini çocuk parkındaki kaydırak demirlerine asarak intihar etti.

Olay, Turgutlu'daki bir meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde işe gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlar, parkta korkunç manzarayla karşılaştı. Bir kişinin kendini kaydırak demirine asarak intihar ettiğini gören vatandaşlar, durumu emniyet ve sağlık ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler evli ve 4 çocuk sahibi olduğu öğrenilen Ö.M.'nin (65) kendisini kaydırak demirlerine asarak intihar ettiğini tespit etti.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Ö.M.'nin cenazesi önce Turgutlu Devlet Hastanesi morguna ardından da İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
29.12.2022

65 yasinda bir kisinin intihari secmesi acaba bazilarinin vicdanlarini harekete gecirir mi?

29.12.2022

O yaşta köpeğe tecavüz eden,gotune soda şişesi sokan da olduğundan bence harekete geçmekte fayda var!!! Harekete gecilecekse gençler için geçilmeli! saygılar

29.12.2022

"İntihar eden birini gördüğünüzde asıl dehşet verici olan şey, demir parmaklıklarda asılı duran cansız beden değil intihar etmeden hemen önce o yürekte neler olup bittiğir."

29.12.2022

Kimbilir neler yasadi... belkide intihar degildi, intihar susu verilmis cinayettir... bilmiyoruz ki. Sevenlerine sabir dilerim.

TÜM YORUMLARI OKU (22)