Çocuk Parkına Ateş Açılmış, 7 Yaşındaki Hiranur Yaralanmıştı: Şüpheli Şahıs Tutuklandı

İstanbul Pendik'te parkta çocukların oynamasından ve çıkardıkları sesten rahatsız olan bir kişi öfkeyle havaya ateş açtı. Kurşunlardan biri parkta oynayan 7 yaşındaki çocuğa isabet etti.  Şikayet üzerine gözaltına alınan ve ifade verdikten sonra savcılık talimatıyla serbest bırakılan B.B. hakkında tekrar gözaltı kararı verildi. 

‘Korku, kaygı veya panik yaratabilecek tarzda silahla ateş etme ve olası kastla kasten yaralama’ suçlamasıyla tutuklanma talebi ile Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Mahkeme zanlının tutuklanmasına karar verdi..

B.B. isimli şahıs evinin karşısındaki parkta çocuklara 'Gürültü yapmayın' diye bağırdı.

DHA’nın haberine göre 21 Ağustos'ta gerçekleşen olayda, şahıs bağırdıktan sonra havaya rastgele ateş açtı.

Çocukların o an yaşadığı korku güvenlik kamerasına yansıdı 👇

Mermilerden biri 7 yaşındaki çocuğun sırtına isabet etti...

Yapılan muayenede merminin küçük çocuğun ciğerine 2 santim kala durduğu anlaşıldı.

Müdahelenin ardından hayati tehlikeyi atlatan çocuk plastik cerrahi servisine sevk edildi. Merminin çıkarılıp çıkarılmayacağına doktorlar karar verecek.

Şüpheli şahıs tutuklandı.

Savcılık ifadesinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen şüpheli B.B. Korku kaygı veya panik yaratabilecek tarzda silahla ateş etme’ ve Yaralama’ suçlarından tutuklandı.

Mahkeme kararında şüpheli hakkında kuvvetli suç şüphesinin varlığını gösteren somut delillerin bulunması, CD inceleme tutanağı, doktor raporu, tanık ve mağdurun beyanı, delillerin toplanmamış olması ile adli kontrol hükümlerinin yetersiz kalacağını belirterek şüphelinin tutuklanmasına karar verildiğini kaydetti.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
27.08.2018

Türkiye'de birini harbiden vurursan ceza almazsın ama klavye başında ''ben kızın annesinin yerinde olsam ben de kızımı vuranı vururdum'' dersen ceza alırsın çünkü burada silahlardan değil fikirlerden korkuyorlar.

27.08.2018

Hayır, neden serbest bırakan savcı ifşa edilmiyor?

27.08.2018

15 Temmuz'da karakollardan dağıtılan silahlar olmak üzere, tüm Ülke'de silahlar toplanmalı. Tartışmayı bilmeyen bir milletiz. Bizim neyimize silah!!!

27.08.2018

Sorun silahları toplatmakla çözülmeyecek. Sorun adalet sistemini oturtmakla çözülür. Caydırıcı cezalar oluşturup, yargının siyasetten sıyrılmasıyla. Ancak bu, vatanını umursayan, vatanını satmayan hükümetlerin ve ülkede vatanseverlerin çoğunlukta olduğu ülkelerin uygulayabileceği bir şeydir.

TÜM YORUMLARI OKU (54)