Çocuk Oyuncu Beren Gökyıldız'ın Kilolarını Eleştiren İbrahim Tatlıses'e Serap Paköz'den Çok Sert Sözler!

Geçmişte kadına şiddet haberleriyle gündeme gelen İbrahim Tatlıses, şimdi de çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'ın kilolarını eleştirmesiyle gündemde... 

Ünlü Sunucu Serap Paköz de İbrahim Tatlıses'in bu sözleri karşısında tepkisiz kalamadı ve 'İbrahim Tatlıses bu ülkede şiddetin ağababasıdır' sözleriyle ateş püskürdü!

İbrahim Tatlıses, geçmişten bugüne kadınlara yönelik söylemleriyle, hayatındaki kadınlara uyguladığı fiziksel ve psikolojik şiddetle defalarca manşet olmuş bir isim.

Birçok kez şiddet haberleriyle gündeme gelen ve sicili bu konuda epey kabarık olan Tatlıses, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü'nde 'Yaşam Boyu Onur Ödülü' almasıyla da epey tartışma yarattı geçmişte.

İbrahim Tatlıses şimdi de Yeşil Vadi'nin Kızı dizisinin başrolü, çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'a yönelik sözleriyle gündemde...

İbrahim Bey, 'Yeşil Vadi'nin Kızı'nın 5-6 kilo vermesi gerek, kiloyu verdiği zaman yanaklarının şişi de inecek' sözleriyle Beren Gökyıldız'a seslendi.

Bu talihsiz sözler epey tepki çekti hâliyle... Kadına ve çocuğa yönelik şiddet sadece fiziksel değil, psikolojik boyutuyla da oldukça korkunç.

Ünlü Sunucu Serap Paköz de bu sözler karşısında sessiz kalamadı... İbrahim Tatlıses'e yönelik çıkışıyla dikkat çekti!

Paköz, "Şiddete meyilli insanların eli dursa ağzı durmaz. İbrahim Tatlıses bu ülkede şiddetin ağababasıdır" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Paköz'ün bu sözleri karşısında kendisine birçok kişiden de destek gecikmedi...

Siz ne düşünüyorsunuz?

İlginizi çekebilir:

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü'nde İbrahim Tatlıses'e 'Yaşam Boyu Onur Ödülü' Verilmesi Tartışma Yarattı
İbrahim Tatlıses'in Dünden Bugüne Çalkantılı Hayatına Dair Az Bilinen İlginç Detaylar

Popüler İçerikler

Doğukan Güngör, "Kızılcık Şerbeti Bitsin" İddialarına Son Noktayı Koydu!
Rasim Ozan Kütahyalı'dan 'Yatırım Tavsiyesi Olmayan' Açıklama: "Araba ve Konut Almayın. Fiyatlar Düşecek"
Yeni Rekor Kilidi Açıldı: Popstar Yarışmasıyla Akıllara Kazınan Bayhan Dünya Listesi'nde Zirveye Yerleşti!
YORUMLAR
13.07.2023

İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar, Seda Sayan ve daha niceleri. Bunlar parayı bulan varoş tipler sadece. Kafa yapıları, kültürleri belli.

12.07.2023

ben ödül veren ahrazları çok merak ediyorum🤔

İnşallah abisini dinlerse sevinirmiş... bunlar kendini ne görüyor da kadınlar bitti şimdi el kadar bebeleri mi didikliyorsunuz? ne abisi ya ne abisi aynayı, kafa kağıdınızı fln hepsini mi unuttunuz? dedesi yaşındasınız. aksi gibi davranmak, çoluk çocuğu kendine eş seçmek bu gerçeği değiştirmiyor. bi mehmet ali erbil bi ibrahim tatlıses, yani geçmişteki saçmalıkları hadi kenara koyalım sanatınıza saygı duyalım oturalım tamam da sizleri zorla mı konuşturuyorlar anlasam

TÜM YORUMLARI OKU (8)