Çocuk Kabul Etmeyen Restoran Yüzünden Utanılacak Duruma Düştüğünü Söyleyen Kişi Tartışma Yarattı

Çocuk kabul etmeyen restoran konsepti ülkemizde yeni olsa da yurt dışında birçok benzeri var. Bu aralar herkesin tartıştığı çocuksuz restoran konusu sosyal medyada yine büyük bir tartışmaya sebep oldu. Siz olsanız çocuksuz restorana gider misiniz yoksa gitmez misiniz? Bu kişiler haklı mı?

Şimdi size sosyal medyanın iki gündür devam eden çocuksuz restoran tartışmasından bir kesit sunacağız. Bildiğiniz gibi bazı restoranlarda ebeveynler rahat yemek yiyebilsin ve çocuklar sıkılmasın diye çocuk oyun alanları olur.

Bazılarında ise oyun alanları olmaz, hatta bazıları hiç çocuk kabul etmez. Yurt dışında çocuksuz restoran uygulamaları oldukça yaygın olsa da ülkemizde sayılı olarak çocuk kabul etmeyen restoran işletmeleri oluşmaya başladı.

Hatta geçtiğimiz günlerde Deniz Ay isimli kullanıcı bu olaya tepki göstermiş ve tartışmanın fitili de ateşlenmişti.

👇

Çocuk Kabul Etmeyen Restoran Konseptine İsyan Eden Kullanıcı, Sosyal Medyada Yeni Bir Tartışma Yarattı

Bugün ise bu kullanıcı çocuksuz restoran oluşumuna isyanını şu sözlerle dile getirdi.

twitter.com

Bu isyanın ardından kullanıcıya çeşit çeşit tepki geldi. Kendisini haksız bulan da vardı, hak veren de...

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Siz ne diyorsunuz çocuksuz restoran tartışmasına?

Popüler İçerikler

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Gözaltına Alınan 65 Kişiden Biri Olan 'Basel' Tutuklandı
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR

Yüzüne nasıl bakacağım derken???Bu kendine anne baba diyen asalaklar yüzünden şımarık,gerçek hayatı gördüğünde depresif takılmaya başlayan gerizekalı çocuklar yetişiyor.İnsan gibi "Burası çocukların alınmadığı/çocuklara uygun olmayan bir yermiş,hadi başka bir yere gidelim" diyeceksin.Çok büyük bir trajediymiş gibi anlatmış bir de moron.

18.08.2021

Bende 2 tane çocuk görünümlü canavar var. Onlarla bir yerlere gittiğimizde seslerinden ben bile rahatsız oluyorum. O kadar sevmeme rağmen beni bile rahatsız ediyorlar ki başkasına ne kadar rahatsızlık veriyorlardır tahmin edemiyorum. Arkadaşı ile veya yalnız gelmiş birisi benim çocuğumun sesini dinlemek zorunda değil.

18.08.2021

yanlış anlamayın lütfen de bağıran çocuk kendini bu şekilde ifade etmeye çalışıyor olabilir bir dahaki sefere o muhteşem canavarlara neden bağırmaya ihtiyaç duyduklarını sorun ve onlara bağırmasalar da onları duyduğunuzu ve önemsediğinizi anlatın derim naçizane olarak .. canavarlarınıza çok sevgiler.. ayrıca nihan kaya nin iyi aile yoktur kitabına da bir göz atın...

18.08.2021

Bir ebeveyn olarak Bu oluşuma katılıyorum, çocuksuz yerlerde olmalı.. Anne baba olarak biz bile çocuğu güvendiğimiz birilerine bırakıp gidebiliriz. Oldu ya gittik çocuklu almıyoruz dediler, Hadi başka yere gidelim diyebiliriz çocuğumuza, Yani tutup senin yüzünden giremiyoruz diye çocuğu aşağılamanın bir anlamı yok Hayır Twitlerin çoğundan ben bunu çıkardım Giremiyoruz nasıl anlatıcaz çocuğa, Ben söyleyeyim, çocuk neyi seviyor en çok ? O nu yemeye gidip üstüne de bir milkshake yada dondurma felan alacağınızı söyleyin, bak o restoran para verse o çocuk oraya girmek istemez artık, gram da üzülmez aklında kalsa bile - O günde böyle olmuştu da ama biz benim en çok sevdiğim şeyleri yemeye gitmiştik bu sayede diye hatırlar.. Geleceği de etkilenmemiş olur. O ne öyle insan evladına ; - Bakya mis gibi yere senin yüzünden giremiyoruz yavşak dermi lan ?!?

18.08.2021

ahaha son cümleeee allaam inşalla sölemem öle bişi yok yok sölemem şaka XD

TÜM YORUMLARI OKU (45)