Çocuğunun Sinirli Tavrını Daha Fazla Kaldıramayan Baba, Küçük Kızı Şapkasından Tutarak Sürükledi!

Yılbaşı akşamı bir havaalanında çekilen görüntüler izleyenleri şaşırttı:

Dulles, Virginia'da gerçekleşen olayı kayda alan kişi yaşananları "Yılbaşı akşamı bir babanın kızını havaalanının içinde kapşonundan tutarak resmen sürüklediğini fark ettiğimde Dulles Uluslararası Havaalanı'nda kız arkadaşımı bekliyordum" şeklinde anlattı.

Kızın çığlık atmadığını ya da karşı koymadığını da ekledi. Sürüklenen kızın kardeşi olduğu düşünülen başka bir kız ise utançtan uzak durmaya çalışıyormuş gibi görünerek birkaç metre arkadan ikiliyi takip ediyordu.

Videoda kollarını kucağında sıkıca bağladığı görünen küçük kızın gördüğü muameleye karşı koymadığı görülüyor.

Popüler İçerikler

Yine Farkını Ortaya Koydu: Düğün Mekanına Sürat Teknesiyle Gelen Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya "Evet" Dedi!
Sokak Röportajı Nedeniyle Tutuklanmıştı: Dilruba Kayserilioğlu'nun Cezası Açıklandı
Kocasının Geceleri Annesi ile Yattığını Söyleyen Kadından Esra Ezmeci'ye Tuhaf Soru!
YORUMLAR
07.01.2019

Henüz 6 yaşına gelmiş çocuğu olmayanlar yorum yapmasın lütfen :) Bu videoda şiddet yok. Döve döve götürmemiş bir yere. Kız halinden gayet memnun.

07.01.2019

Ek olarak belirteyim de linç yemeyeyim, tek sıkıntılı nokta baba kızın bu ufak oyun(!)larını halka açık bir yerde yapması olmuş.

08.01.2019

Avm'lerde sokakta şurda burda çığlık çığlığa bağırıp kendini yerden yere atan çocuklar geldi gözümün önüne. bu çocuk da öyle yaptıysa adam gayet sakin götürüyor işte zarar vermemiş bence.

08.01.2019

Sırf babası bunu yapsın diye yaygara koparmadıysa ben de bir şey bilmiyorum.Zira çocuk halinden memnun ve babanin herhangi bir şiddeti yok.

TÜM YORUMLARI OKU (12)