Çocuğunu Aç Bırakarak İşkence Etti: 5 Yaşındaki Çocuk Yaşam Mücadelesi Veriyor

Gaziantep’te 5 yaşındaki çocuk, annesi tarafından günlerce aç bırakılarak işkenceye maruz kaldı. 5 yaşındaki çocuğun yoğun bakımda yaşam savaşı sürüyor.

Zeytin toplamak için birkaç gündür evde olmayan baba, eve geldiğinde çocuğunun işkenceye maruz kalmış halde buldu.

Olay, Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, köyde zeytin toplamak için birkaç gündür evde olmayan baba Cihan Y. eve geldiğinde çocuğunun işkenceye maruz kalmış halde buldu. Baba durumu hemen 112 sağlık ekipleri ve polise bildirdi. Eve gelen ekipler, 5 yaşındaki çocuğa olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Uzun süre aç kaldığı anlaşılan çocuğun vücudunda ve yüzünde ağır darp izleri bulunuyor. Yoğun bakıma alınan çocuğun durumunun kötü olduğu öğrenilirken, olayın ardından polis ekipleri babasının ifadesi doğrultusunda çocuğun annesini gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Çocuğuna şiddet uyguladığı iddia edilen anne F.Y.'nin ise raporlu olduğunu öğrenildi.

Olayla ilgili iddialara göre, babanın bir kaç gündür köyde zeytin toplamaya gittiğini o esnada annesinin kız çocuğuna işkence ederek aç bıraktığını öğrenildi. Öte yandan, çocuğuna şiddet uyguladığı iddia edilen anne F.Y.'nin ise raporlu olduğunu öğrenildi.

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
27.11.2022

cocugun kemikleri sayılıyor bir kaç günlük bişey değil ki 2 yaşında yaşıtlarına göre zayifta bir oğlum var karşılaştırınca ondan bile zayıf bir çocuk kim bilir beş yıldır neler yaşıyor madem anne hasta niye tek bırakıyorsunuz yazık günah değil mi içim çekildi ya

27.11.2022

böyle bir anneyle evlenen babadan da çok bi hayır beklememek lazım doktor yüzü görmemiştir bu cocuk . hadi anne baba diyelim normal değil hiç mi aklı başında yakınları yok . gerçekten yürek burkuluyor cocugun fotoğraflarina bakınca

Kurban olurum seni verene yavrum :(. Benimde ablamın raporu var . Bizde doğum yaptı ama Bakamadı çocuğuna. Evlendi giderken biz aldık . Özenle sevgiyle büyüttük . Şimdi 24 yaşında bir hemşire.. her zaman da der iyi ki beni almışsınız diye . Çocuk bakma ehliyeti yok . Göz göre göre bırakamazdık ki.

Kesinlikle hata . Bizden de sakladı 7 ay hemde . Öğrendiğimizde iş işten geçmiş ti . Saklamak için öyle şeyler yapmış ki iyi ki o yavrum ölmemiş karnında yani . İki üniversite bitirdi . Annesiyle görüşüyor birlikte vakit geçiriyor . Eğer ilaçlarını içmediğini anlarsa annesinin ikna ediyor içiriyor ilaçlarını . Allah kimseye vermesin inanın . Ölüsü olan bir gün delisi olan her gün derler ya . Anneme de bize de çok zor . Ama bak bir daha çocuk sahibi olmadı .

27.11.2022

Birkac gun uzak kalmakla olmus bir durum degil bu, daha uzun bir surec. Gunah bu yavrumuza, madem raporu var evlenmesi, cocuk yapmasi, o cocugun o kadina yanliz birakilmasi, hepsi yanlis.

TÜM YORUMLARI OKU (20)