Çocuğuna Şaka Yaptı Diye 13 Yaşındaki Çocuğu Tokatladı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yaşayan ortaokul öğrencisi, okuldan çıkıp evine giderken sınıf arkadaşının babası tarafından darbedildi. Kızına şaka yaptı diye 13 yaşındaki çocuğu dövdüğü ortaya çıktı.

İddiaya göre, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 15 Temmuz Ortaokulu'nda okuyan bir öğrenci, okuldan çıkıp evine giderken sınıf arkadaşının babasıyla karşılaştı.

İsmi açıklanmayan kişi, 13 yaşındaki öğrenciyi sokak ortasında tokatladı. Öğrenci, araya giren çevredekiler tarafından kurtarılırken, yaşananlar, iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

13 yaşındaki öğrencinin, sınıf arkadaşı ile şakalaşması ve arkadaşının da ağlayarak durumu babasına söylemesi nedeniyle darbedildiği iddia edildi.

İşte o anlar:

Boykotlu Markanın Açılışı AK Parti'de Kriz Çıkardı: Kendisini Eleştirenlere ''Soysuz'' Dedi
Yeni Liste Açıklandı: İşte Sucuk Yerine Eşek Eti Yediren Markalar
35 Yıllık Kuruyemişçi Gerçeği İfşa Etti: Domuz Etinden Sonra Sahte Pul Biber Skandalı!

Popüler İçerikler

İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i Katleden Semih Çelik Hakkında İlginç Detay: ‘Kukla’ Kitabından mı Esinlendi?
Cani Semih Çelik'in Surlarda Arkasında Duran Gizemli Kişinin Kim Olduğu Ortaya Çıktı
T24 Rapor Sonuçlarını Paylaştı: "Köfteci Yusuf'ta Domuz Eti Bulundu"
YORUMLAR
12.10.2024

13 yaşındaki çoçuğu ağlatacak şaka yaparsan babasıda seni silker. Adam gibi durun. Kim bilir ne yaptı peszo.

12.10.2024

Kız çocuğu ağlayarak babasına söylüyorsa o muhtemelen şaka denilecek birşey değildir.. Ama bunun çözümü de şiddet değildir okul yönetimi diye birşey var git müdüre söyle gerekli uyarı yapılır illa mağara adamı gibimi hareket edeceksiniz.. Yerde Hakkari kan davasına dönüştürülücek potansiyel var saçmalık üstüne saçmalık yaşanmaya müsait..

12.10.2024

o kız çocuğunda nasıl travma yapar senin haberin var mı ablacım? yarın bir gün o çocuk kıza tecavüz bile eder. şakanın sonunu bilen babanın ellerinden öperim. biz erkek olarak kız çocuklarını sizden daha çok düşünüyoruz. nasıl bir kafa sizinki?

12.10.2024

Şaka mı zorbalık mı acaba? Malum bazı çocuklar yaşı gibi davranmıyor. Adalet olmazsa kendi adaletini kendi sağlar insan diyoruz ama dinleyen yok, sonucu da bu.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ