Çocuğuna Okul Alışverişi Yapmaya Çıkıp Eli Boş Dönen Anne Sitem Etti

Okulların açılmasına kısa bir süre kaldı. Aileler de okul alışverişlerini bütçelerine uygun bir şekilde tamamlamaya çalışıyor. Kızıyla birlikte okul çantası almaya çıkan bir anne Zeyrek Tv mikrofonlarına konuştu.

Kadın, “Beslenme çantasına bir şey koyamıyorum, poğaça koyabiliyorum o da yere batsın 10 TL olduğu için koyabiliyorum.” sözleriyle konuşmaya başladı.

Ardından ise kızına mikrofon uzatıldı. İstediklerini alamadığını dile getiren kız, “Çanta almaya gidiyorduk, bin lira olmuş alamadık.” dedi.

İşte o anlar 👇

👇

👇

👇

👇

👇

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Bizi Buraya Işınlayın! Jetski Sürüşüyle Boğazın Büyüleyen Güzelliğinin Tadını Çıkaranlar İmrendirdi
Kendi Şeridinden Gitmeyen Araç Sürücüleri Hakkını Arayan Motorcuyu Tehdit Etti
Lüks Alışverişleriyle Bilinen Influencer 266 Bin TL’ye Aldığı Valizi Paylaştı

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner, Afişte Olmamasına İsyan Etti
Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Birinciliğini Öğrenen Bülent Ersoy'un Benzetmeleri Fena Topa Tutuldu
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
YORUMLAR
24.08.2024

23 yıl boyunca 1 kere bile akpye oy vermediysen sonuna kadar haklısın, değilse kendi düşen ağlamaz.

24.08.2024

Neden kardeşim 23 senede bir defa oy vermişse ne olmuş ? İlk zamanlar mevcut bozukluklardan dolayı oy vermiştir sonra vazgeçmiştir olamaz mı ? Savunduğunuz partilere ömrü billah oy verip bir bok görmeseniz bile laf ettirmiyorsunuz ama. Oy verip vermeme mevzusu değil bu ülkenin insanı çocuğunun beslenmesine yiyecek koyamıyor siz bu elemeyi oy verdi mi vermedi mi diye yapıyorsunuz bu çok zavallıca

24.08.2024

+Çanta alamıyorum.. - Demek çanta uğruna özgürlüklerimizden olmak istiyorsun demek çanta uğruna demir kubbemiz olmasın istiyorsun.. Hala daha boş milliyetçilik yapanlar ailelerin çocuklarının derdine deva olacak bir formül bile sunamıyor varsa yoksa boş şovenist hamaset, düşmanlar uydurmaca vs. Tek bir gerçek düşmanımız var halkı yoksul bırakırken onu çürüterek kölesi yapmaya hazır olan zengin din tüccarları.

Suriyelilere her türlü okul malzemesini ücretsiz dağıtıyorlar çanta kırtasiye okul kıyafeti aidat ödemezler onlardan para istemek yasak onların aidat parasını da bizlerden alırlardı okul gezisi falan olunca yine bizden istenirdi asla helal etmiyorum bu ülkenin öz evlatlarına üvey evlat muamelesi yapılıyor çektikleri sıkıntılardan bazılarının zevk aldığına yemin edebilirim ama ispatlayamam..

TÜM YORUMLARI OKU (39)