Çocuğu SMA Hastası Olan Babanın Yürek Yakan Konuşması: 'Çocuğum Gözümün Önünde Eriyor, Bir Şey Yapamıyorum'

Çocuğu SMA hastası olan baba, Vatandaş TV'nin YouTube hesabında yayınlanan sokak röportajına denk gelince içini döktü.

Çocuğu için her gün dilendiğini söyleyen acılı baba, yetkililere 'Neden bu ilacı onaylamıyorsunuz?' diyerek seslendi. Babanın 'Çocuğum her gün gözümün önünde eriyor, elimden hiçbir şey gelmiyor' demesi, izleyenlerin yüreğini dağladı.

O anlar için 👇

Popüler İçerikler

TRT'den Açıklama Geldi: "Gece 2'ye Kadar Pompa" Sözleri Canlı Yayında Soğuk Duş Etkisi Yaratmıştı!
Nagehan Alçı: “Burada Yaşayan Suriyelileri Toptan Suriye'ye Göndermek İnsan Haklarına Aykırıdır”
Gelir İdaresi Başkanlığı Açıkladı: Akaryakıt, Sigara ve Alkole Zam Geldi!
YORUMLAR
03.04.2022

Bu kadar yakınacağına eşini de alıp SMA testi yaptırmayı akıl edemedin mi? Veya hamilelik döneminde doktor bu çocuk SMA'lı doğacak dediğinde allah derman verir diye düşünüp çocuğu aldırmazlık yapmadınız mı? O çocuğun acılarının sorumlusu sizlersiniz. ÜCRETSİZ SMA testini yaptırmayıp tedavi olsa bile iyileşmeyecek bir çocuğu doğurdunuz. SMA'lı çocuklar dünyaya gelmemelidir. Sadece SMA ile de kayıtlı değil bu durum, engelli doğacağı kesin bir bebek anne karnındayken aldırılmalıdır. Onun hayatında yaşayacağı acıları siz yaşamayacaksınız çünkü bunu hissedemezsiniz. Çocuk zevkiniz için "allah derman verir" düşüncesiyle çocuk yapmayacaksınız. Al bak allah derman veriyor mu? Gökten 1.800.000 dolar indiriyor mu derman niyetine? Aklını kullansaydın da SMA testi yaptırsaydın. Muhtemelen çocuğun 3 yaşında bile değil, mansur yavaş 4 senedir ankarada ücretsiz bir şekilde SMA testi yaptırıyor. Son 1 senedir de sağlık bakanlığı tüm türkiyede ücretsiz yaptırılabileceğini açıkladı. Cahilliğiniz batsın

03.04.2022

bildiğim kadaroyla çocuğu doğuştan sma hastası değilmiş. sonradan oluşmuş yada sonradan belli etmiş kendini o kadarını bilemem. uzman değilim ama bu şekilde konuşmanız hoş değil bazen bilemiyor insan evdeki hesap çarşıya uymuyor falan o yüzden cahillikle suçlamadan önce en azından sabır ve güç dilesek daha hoş olur sanki. ayrıca çocuk zevk için yapılmaz. biraz farklı bir bakış açınız var galiba.

02.04.2022

offf ya ne kadar haklı öyle degilmi

03.04.2022

Suriye ye gidip gel Suriyeliyim de sağlık bakanlığı yardım eder

TÜM YORUMLARI OKU (13)