Çocuğa Şiddet Görüntüleri Ortaya Çıkmıştı: Kuran Kursuna 2 Hafta Kapatma Cezası

Kahramanmaraş'ta 10 yaşındaki bir çocuğa şiddet görüntülerinin çekildiği Bedir Efendi Kur'an Kursu, 2 hafta süreyle kapatıldı. Çocuk devlet korumasına alınırken, Diyanet tarafından olayı incelemek için 2 müfettiş görevlendirildi.

DHA'nın haberine göre, Bedir Efendi Hafızlık Yatılı Kur’an Kursu’nda cep telefonu ile kaydedilen görüntüler sonrası geçici olarak 2 hafta süreyle kapatıldı.

Kurstaki öğrenciler evlerine gönderildi. Öğrenciler, bu süre içerisinde eğitimlerine, internet üzerinden devam edecek.

Müfettiş gönderildi

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından hemen soruşturma talimatı veren Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın görevlendirdiği 2 müfettişin ise yarın kente gelerek, inecelemelerine başlayacağı öğrenildi.

Neler olmuştu? 👇

Bedir Efendi Hafızlık Yatılı Kur’an Kursu’nda cep telefonu kamerasıyla çekilen görüntüde 15 yaşındaki bir çocuk, 10 yaşındaki çocuğun eline bir cisimle vuruyor. Çocuk ağlarken 15 yaşındaki çocuk odadan çıkıyor.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine adli ve idari soruşturma başlatıldı. Şiddet uyguladığı ileri sürülen 15 yaşındaki çocuğun ifadesi alındı.

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
29.09.2020

Dayağa kısa bir ara, sonra devam ederiz

29.09.2020

2 hafta sonra dayak kursu yeniden aciliyor,kaldigi yerden devam. Kokunden kapatin gitsin ,çocuklarin psikolojilerini bozup agir travmalar yasatmayin. Anne babalar cocuklarina neden ogretmiyor? Hani siz muslumandiniz? Demek ki hepsi kelimeden ibaretmis .Hacisindan hocasindan cektigimiz yeter ,birakin herkes mantiginin sesini dinlesin.

29.09.2020

oha çok abartmışsınız ama bu kadar da olmaz. 2 hafta kapanır mı koca kurs allahsızlar. kursun kapısını şöyle bi kapatıp açsaydınız ne vardı yani

TÜM YORUMLARI OKU (21)