CNN Türk'ten 'HDP Binalarına Saldırı' Haberindeki Alt Başlık İçin Açıklama ve Özür

CNN Türk, sabah saatlerinde HDP binalarına yönelik saldırıları servis ettiği haberinde yer alan 'HDP binalarına saldırılar - Terörle mücadelede önemli rol oynuyor' alt başlığı için açıklama yaptı ve teknik hatadan dolayı özür diledi.

Sabah saatlerinde CNN Türk'te Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlerin de içerisinde olduğu halk otobüsüne yönelik gerçekleştirilen terör saldırısının ardından, bazı illerde HDP binalarına yönelik saldırılara ilişkin haber yayınlandı.

Kayseri'de Terör Saldırısı: 14 Şehit, 56 Yaralı

Haberin alt başlığında, "HDP binalarına yönelik saldırılar - Terörle mücadelede önemli rol oynuyor" ifadeleri yer aldı.

Konuyla ilgili HDP'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada "Bu alt banda ilişkin bir açıklama bekliyoruz CNN Türk" denildi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Açıklama yapan CNN Türk, durumun teknik hatadan kaynaklandığını belirtti ve özür diledi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'Pazar sabahı 08.00 haber bülteninde, “HDP Binalarına Saldırı” haberi yayınlandığı sırada asla kabul edilemeyecek bir hata ekrana yansımıştır. 

Hem teknik hem de operatör hatasından kaynaklı yanlışlıkla bir önceki haberin alt başlığı ile, “HDP Binalarına Saldırı” haberinin üst başlığı birlikte kullanılmış ve hata fark edildiği an yayından alınmıştır. Bu vahim hatadan dolayı özür dileriz.

Bilinmelidir ki CNN Türk, Doğan Yayın İlkeleri doğrultunda insan hakları ve demokrasiye bağlılıkla yayıncılık yapar. Aynı zamanda ülkemizin içinden geçtiği bu zor dönemde ‘terörle mücadele’ konusunda son derece hassastır.

Gerçekten kabul edilemeyecek bu hatadan dolayı, sorumlu kişiler hakkında da gerekli işlemler başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
18.12.2016

Alt başlığın neresinde yanlışlık var ? Gayette doğru bi açıklama.Sırtınızı pkkya dayayıp aynı yolda kalleşçe yürüyorsanız sizde teröristsiniz demektir bide açıklama bekliyolar pişkin pişkin!

Işid e giden mit tırlarından haberin var dimi ablası ? onu gönderen mit i niye kimse basıp yakmıyo ? ülkedeki güvenlik seviyesini haftalık 1 patlamaya çeken Akp iktidarına niye ses çıkaramıyosunuz ? Zamanında kürtlerden oy alıcam diye açılım yapıp PKK nın bomba döşemesine göz göre göre izin veren bu hükümet niye yakılmıyor ablacım ?

18.12.2016

ben bir yanlışlık göremedim.

18.12.2016

Bizler de şunların neden söylendiğini öğrenmek istiyoruz sevgili anasını bacısını siktimin soysuz köpekleri ! "PKK sizi tükürüğü ile boğar." diyen HDP li vekil neden bunu söylemiştir ? "Bizim önümüz de ki dönem, bu müzakere sürecinin en önemli başlıklarından birisi de; Sayın (Orospu) öcalana, başkan(Sikik) apoya özgürlük olacaktır." Selahattin Sikiktaş. "Buna alışsanız iyi olur, çünkü biz başkan (Sikik) "APO"nun heykelini dikeceğiz heykelini." Selahattin sikiktaş. "Biz Sırtımızı "YPG" ye "YPJ" ye ve "PYD" ye yaslıyoruz.Bunu söylemekte, bunu savunmakta hiç bir sakınca görmüyoruz. (Görmüyoruz çünkü bizler orospunun evlatlarıyız, bize koymaz ahlak ! )" Bunların açıklamasını da ben bekliyorum, sevgili orospu çocukları ! APO nun heykeli ananın amında dikilir umarım ! Heykelini diktin geldimi ? Sırtını yasladın geldimi ? amını siktimin orospuları ! tez zamanda geberin orospu çocukları !

18.12.2016

altına imzamı attım.

TÜM YORUMLARI OKU (36)